STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Εμείς περνάμε καλά"

Μαρκόπουλος: "Εμείς περνάμε καλά"

Ιστορική ημέρα είναι η σημερινή (12/10) για τον Κόροιβο που ετοιμάζεται για το παρθενικό του παιχνίδι στην Α1. Η ομάδα της Αμαλιάδας φιλοξενεί την ΑΕΚ (17.00) και ήδη το γεγονός αποτελεί talk of the town

Το κλειστό γυμναστήριο της "Ήλιδας" έχει βάλει ήδη τα καλά του, καθώς η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της. Ο Κόροιβος σε λίγες ώρες (17.00) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι ιστορικό. Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους "κιτρινόμαυρους", ενώ η ΚΑΕ προσκάλεσε το κοινό της Αμαλιάδας να δώσει βροντερό παρών.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: " Πάντοτε κάτι δίνεις για κάτι που παίρνεις.Και εμείς είμαστε αποφασισμένοι αρχής γενομένης από αύριο να δώσουμε τα πάντα. Αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο από ετικέτες, θα δεις ότι μπορείς να περάσεις καλά οπουδήποτε. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, εμείς στο παρκέ περνάμε καλά και αισθανόμαστε όμορφα και έτσι θα είμαστε μέχρι το τέλος. Η προσπάθεια μας πέρα από τη νίκη σε κάθε ματς, θα είναι να κάνουμε και το κόσμο μας να περνάει καλά και να αισθάνεται όμορφα με την ομάδα μας. Η διαδρομή ξεκινά αύριο με την ΑΕΚ. Τι πιστεύουμε η διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και τα παιδιά; Οτι, κι αν είναι ο δρόμος δύσκολος, που είναι δύσκολος, εμείς θα τον διαβούμε".

"Να είστε όλοι εκεί"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Κόροιβος ζήτησε από τους φιλάθλους της να δώσουν δυναμικό παρών στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην Α1. Αναλυτικά η πρόσκληση των Ηλείων αναφέρει:

" Οι κόποι και οι συντονισμένες προσπάθειες ετών έπιασαν τόπο... Ο Κόροιβος είναι πλέον στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και η Ηλεία ετοιμάζεται φέτος να ζήσει πρωτόγνωρες, μαγικές στιγμές.

Ο πήχης, πλέον, έχει ανέβει. Η ΣΚΡΑΤΣ Basket League έχει υψηλές απαιτήσεις και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο της Ηλείας να στείλει ξανά μήνυμα σε όλη την Ελλάδα πως αξίζει μια θέση στα μεγάλα σαλόνια. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα γραφτεί η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού του νομού (μέχρι την επόμενη). Ο Κόροιβος υποδέχεται στις πέντε το απόγευμα την ΑΕΚ, στον πρώτο του αγώνα στην Α1 και το κλειστό δεν νοείται να έχει κενά καθίσματα. Όλα αυτά τα χρόνια στηρίζετε με συνέπεια την προσπάθειά μας και μαζί έχουμε κάνει το αδύνατο να γίνεται δυνατό. Το ανέφικτο να λαμβάνει σάρκα και οστά. Δώστε παλμό και δύναμη, στηρίζοντας τον Χάρη Μαρκόπουλο και την ομάδα μας, μέσα σε κόσμια, αθλητικά πλαίσια, σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που γίνεται. Η παρουσία σας είναι καταλυτικής σημασίας και ευελπιστούμε μετά το τέλος του αγώνα να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί μια ιστορικής σημασίας νίκη.

Η ΚΑΕ Κόροιβος καλωσορίζει και πάλι την μεγάλη ΑΕΚ στον Ολυμπιακό Νομό, της εύχεται να ξαναβρεί τη δόξα του παρελθόντος της και δεσμεύεται για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στα μέλη της αποστολής της, όπως κάνει τόσα χρόνια με όσες ομάδες έρχονται στην Αμαλιάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ