STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Είχαμε διάρκεια"

Μαρκόπουλος: "Είχαμε διάρκεια"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο "κλειδί" της επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

" Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν πολύ δυνατός σήμερα, δημιούργησε καυτή ατμόσφαιρα και έδωσε φτερά στους παίκτες παρά τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε", δήλωσε αρχικά ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

" Είχαμε συγκέντρωση σε μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας, παραμείναμε στο στυλ παιχνιδιού μας, παίζοντας τον τύπο παιχνιδιού που θέλαμε.

Από εδώ και πέρα η κάθε νίκη είναι σπουδαία, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, εμείς θα δούμε στο τέλος πως θα είμαστε και αυτό θα είναι το πιο σπουδαίο απ' όλα. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς, άλλωστε μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας μας", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Είχα πει ότι Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα, σκληρή, πιστεύω ότι δεν δώσαμε το δικαίωμα, τον φέραμε κοντά στο καλάθι αν εξαρέσεις ένα διάστημα που κάναμε λάθη ήμασταν θετικοί στο υπόλοιπο διάστημα. Αλλο ένα παιχνίδι εντός έδρας, άλλο εκτός.

Στο ματς με τον Παναθηναίκό πίστεψαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια όποιονδήποτε αντίπαλο. Ενα καλάθι μπαίνει, ένα καλάθι δεν μπαίνει πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη, το θέμα είναι ότι είχαμε διάρκεια αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, παίζει ρόλο και το κατά πόσο ο αντίπαλος σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα".

Για το κενό του Χάτσερ και αν αντικατασταθεί δήλωσε: " Οτι και να συζητήσω με την διοίκηση δεν θα το πω εδώ. Από εκεί και πέρα σας είπα ότι η ομάδα αυτή είναι κι έτσι θα προχωρήσει".

Λάζαρος Παπαδόπουλος: "Δώσαμε την ψυχή μας"

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανέφερε από την πλευρά του: " Εγινε δυνατό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, το θέαμα ήταν φανταστικό, το διασκεδάσαν όλοι το ματς, ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό του ευχόμσ6τε καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Εμείς παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, εγώ πιστεύω ότι σήμερα δώσαμε την ψυχή μας, αυτό είναι το κλειδί, το πιστέψαμε. Πριν μία εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό".

Για την υποστήριξη του κόσμου ανέφερε: " Δεν χρειάζεται να παρακαλάμε κανέναν, εμείς παίζουμε ωραίο μπάσκετ και μπορεί να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος που αγαπάει τον αθλητισμό για να περάσει καλά. Ο κόσμος δεν πρέεπι να έρχεται στο γήπεδο για να υποστηρίζει φανέλες".

Για την συνέχεια: " Είναι κρίσιμο σημείο στη σεζόν, οι ομάδες χαλαρώνουν, είναι σημαντικό να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας, να προσγειωθούμε σα να έχουμε χάσει αυτό το ματς γατί αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα να χάσουμε εύκολα ματς. Οι πόντοι σήμερα μοιράστηκαν κάτι που σημαίνει ότι παίζουν και οι 12 παίκτες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, σήμερα παίζει ένας καλά, αύριο άλλος καλά. Τη νίκη την αφιερώνω στον Χάτσερ και σε όλους, κι αυτούς που δεν παίξανε. Τον Χάτσερ τον περιμένουμε πίσω για να μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα, τον περιμένουμε με ανυπομονησία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ