STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο κινηθήκαμε καλύτερα"

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο κινηθήκαμε καλύτερα"

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές του αγώνα Κηφισιά - Κόροιβος που βρήκε νικητές τους δεύτερους

Πρώτος τον λόγο πήρε ο προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Κηφισιά στο πρώτο έλεγξε το ματς και δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά καθώς είχε καλύτερες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο κινηθήκαμε καλύτερα. Βρήκαμε κάποια ελευθέρα σουτ σα οποία αυτή τη φορά ευστοχήσαμε και πλησιάσαμε το παιχνίδι όπου στη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία μπορέσαμε να δούμε την κάθε φάση ξεχωριστά. Η Κηφισιά αστόχησε σε κάποια σουτ εμείς ευστοχήσαμε πήραμε μια μικρή διαφορά την οποία και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια στον κόουτς Παπαθεοδώρου και την ομάδα της Κηφισιάς".

Από την πλευρά του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφού συνεχάρη τον Κόροιβο για τη νίκη σχολίασε: " Όπως είπε και ο Χάρης –σ.σ. Μαρκόπουλος- στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ματς, βγάλαμε τον Κόροιβο από το ρυθμό του και τον αναγκάσαμε να εκτελέσει περισσότερα τρίποντα από δίποντα και είχαμε ένα προβάδισμα 10-12 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στον τομέα της άμυνας. Δεχθήκαμε 55 πόντους σε ένα ημίχρονο και έχω την αίσθηση ότι στις τελευταίες 13 επιθέσεις δεχθήκαμε σε όλες καλάθι. Όσο αδιάφορο και να είναι το παιχνίδι και χωρίς κίνητρο και χωρίς θέληση δείχνει την εικόνα των δύο ομάδων. Η μια ήθελε να κερδίσει και η άλλη απλά διαδικαστικά να παίξει. Εμείς αυτό δεν το έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και μας έχει προβληματίσει αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από υπομονή να τελειώσει το πρωτάθλημα και να χτίσουμε την ομάδα με έναν άλλο τρόπο που ίσως να μας ταιριάζει καλύτερα".

Γαλιώτος: "Σημαντική νίκη"

Ο Γιώργος Γαλιώτος εκπροσώπησε τους παίκτες των φιλοξενούμενων στη συνέντευξη Τύπου: " Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη γυρνώντας το ματς από τους 13 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ σκληρά ανεβάσαμε την άμυνα μας και μέσα από την άμυνα μας βρήκαμε και πόντους στην επίθεση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στην ομάδα της Κηφισιάς για την προσπάθεια και τον ωραίο αγώνα που έγινε σήμερα".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής της Κηφισιάς είπε από την πλευρά του: " Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Κόροιβος ήθελε πολύ τη νίκη για τα πλέι οφ. Εμείς δεν έχουμε κάποιο στόχο είχαμε και τραυματισμούς. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά κάναμε αυτά που ήθελε ο προπονητής όμως ο Κόροιβος είχε διαβάσει την απουσία των «κοντών», μας πίεσε πολύ κάναμε πολλά λάθη λόγω κούρασης δεν παίξαμε την άμυνα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να πάρει τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ