STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαργαρίτης: "Κάνω μεγάλη προσπάθεια"

Μαργαρίτης: "Κάνω μεγάλη προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο MVP της 8ης αγωνιστικής Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στον αγώνα με το Ρέθυμνο και για πρώτη φορά κέρδισε τον τίτλο του MVP στην Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 8ης αγωνιστικής;

" Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά με χαροποιεί περισσότερο το γεγονός ότι η ομάδα νίκησε σε ένα ακόμη παιχνίδι και μάλιστα πολύ δύσκολο και σημαντικό. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε και με τον ΜακΓκραθ, που είναι φοβερός παίκτης, έκανε καταπληκτικό ματς, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με καθοριστικά καλάθια που πέτυχε μας βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Για αυτό πιστεύω ότι τον τίτλο του MVP τον πήρα μέσα από ομαδική δουλειά και την συνεργασία που είχαμε όλη η ομάδα. Θέλω μάλιστα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την δυνατότητα να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, να τους αφιερώσω αυτό τον τίτλο, όπως θέλω να τον αφιερώσω και στον κόσμο μας, που βοήθησε πολύ στα κρίσιμα σημεία του αγώνα".

-Μπορούσες να φανταστείς ότι από την Α2 στην οποία αγωνιζόσουν μέχρι πέρσι, θα έφτανες τόσο γρήγορα να είσαι MVP στην Α1;

" Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα. Πιστεύω όμως στον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να κάνω και που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και νομίζω ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη περισσότερο".

-Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες με την αλλαγή επιπέδου από την Α2, στην Α1;

" Η δύναμη και η αντοχή που χρειάζεται περισσότερο στην Α1 από ότι στην Α2. Το πρωτάθλημα στην Α2 είναι πολύ σκληρό, αλλά στην Α1, που επίσης πέφτει αρκετό «ξύλο», χρειάζεται περισσότερη τεχνική για να αντεπεξέλθεις. Αισθάνομαι ότι σαν αθλητής γίνομαι καλύτερος συμμετέχοντας σε αυτό το υψηλό επίπεδο, αλλά πολύ περισσότερο αισθάνομαι ότι είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μένα, αλλά για οποιονδήποτε αθλητή να παίζει στον ΠΑΟΚ".

-Τι θεωρείς περισσότερο σημαντικό, τους 15 πόντους που πέτυχες, τα 10 ριμπάουντ που πήρες ή το γεγονός ότι δεν έκανες λάθος;

" Τα 10 ριμπάουντ, γιατί δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο για δεύτερη επίθεση, είχαμε εμείς την κατοχή και μαζί την δυνατότητα να πετύχουμε καλάθι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ