STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Αποφασισμένοι οι παίκτες μου"

Μανωλόπουλος: "Αποφασισμένοι οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναικός απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναικού, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Συγκεκριμένα είπε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί παρά το 2-0 στις νίκες ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου.

Τα εύστοχα τρίποντα μας βοήθησαν στην αρχή αλλά οι παίκτες ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε μια καλή διαφορά. Εχουμε δείξει μέσα στη χρονιά ότι όταν παίρνουμε τη διαφορά ότι την χάνουμε και αυτό που κρατάω είναι πως είχαμε την ψυχραιμία και την κρατήσαμε σήμερα. Κρατάω επίσης ότι όταν ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, δεν λειτουργήσαμε τόσο καλά σε άμυνα και επίθεση. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Μαρκόπουλο. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες, ίσως στην Ευρώπη και έχει παίξει μπάσκετ ποιότητα".

Χαραλαμπόπουλος: "Περάσαμε δίκαια"

Ο Bασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε: " Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και αυτό ήταν κάτι που το ξέραμε πριν το τζάμπολ. Μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ παίξαμε και πάλι καλά. Πήραμε ένα μεγάλο προβάδισμα στην αρχή, αλλά ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει στη συνέχεια του παιχνιδιού και ήμασταν έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πορεία του κατά την διάρκεια της χρονιάς, αλλά νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε και στα τρία ματς και περάσαμε στους τελικούς".

Μαρκόπουλος: "Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο πρώτο κακό δεκάλεπτο που έκανε ο ΠΑΟΚ (πίσω στο σκορ με 12-33) ενώ μίλησε και για τον μικρό τελικό. Συγκεκριμένα είπε:

" Σε όλη τη σειρά ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Και τα τρία παιχνίδια είχαν περίπου την ίδια εικόνα. Ξεκινούσε πολύ δυνατά το παιχνίδι, μας έβγαζε έξω από το ρυθμό και ήξερε να το διαχειριστεί, στη συνέχεια. Μια πολύ σκληρή ομάδα που με την άμυνα της σε βγάζει από τους στόχους που έχεις, είχαμε διαφορά στα κορμιά και το εκμεταλλεύτηκε. Είχαν ευστοχία έξω από 6.75 και εμείς κάναμε λάθη. Ηταν σε πολύ καλή μέρα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις 20 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και να μην έχεις τέσσερα φάουλ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στη δική μας ομάδα".

Για τον μικρό τελικό που θα παίξει ο ΠΑΟΚ: " Δεν υπάρχουν ποσοστά. Πρέπει να μπεις μέσα και να κερδίσεις. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αρης είναι καλή και σκληρή ομάδα, αλλά δεν είναι Παναθηναϊκός. Θα δείξει σε τι κατάσταση θα είμαστε στα παιχνίδια αυτά".

Για την απόδοση των παικτών κόντρα στους "πράσινους": " Υπάρχει και μια διαφορά δυναμικότητας. Εχει άλλους παίκτες ο Παναθηναίκός άλλους ο ΠΑΟΚ. Για να σταματήσεις το καλάθι δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ. Είναι και η ποιότητα των παικτών της κάθε ομάδας".

Για το αν ο ΠΑΟΚ παίζει χειρότερα σε σχέση με την κανονική περίοδο: " Άλλο να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και άλλο να παίζεις με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Άλλη πίεση δέχεσαι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και άλλη από παίκτες ομάδων που βρίσκονται από τη δεύτερη θέση και κάτω".

Για τον Κάρτερ: " Ισως να μην είναι αυτός που θέλαμε, αλλά είναι και η πίεση του Παναθηναϊκού πάνω του".

Χάνει τα πλέι οφ ο Βον

Μανωλόπουλος: "Αποφασισμένοι οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Δέδας: "Καθοριστική η ευστοχία του Παναθηναικού"

O Γιώργος Δέδας είπε: " Έτσι όπως ξεκινήσαμε το ματς, δίνοντας εύκολους πόντους στον Παναθηναϊκό και ορισμένα ελεύθερα σουτ, ήταν αδύνατο να μπούμε στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θα κρατήσω ότι δεν τα παρατήσαμε. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Ρέθυμνο για να χάνεις και να γυρίζεις το ματς. Είπαμε σε ένα τάιμ άουτ ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα και να βάλουμε σουτ, αλλά δεν έγιναν αυτά και δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά κρατάω ότι στην Αθήνα και στα δύο ματς είχαμε καλά σημεία στο παιχνίδια μας. Ήμασταν σε κάποια σημεία ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να πάρουμε μία νίκη εδώ στην έδρα μας για να παίξουμε ακόμη ένα ματς. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εμείς τώρα κοιτάμε τα παιχνίδια της τρίτης θέσης και θέλουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρα μας".

Για το ξεκίνημα του αγώνα: " Η ευστοχία του Παναθηναϊκού ήταν καθοριστική. Αν και πολλά σουτ ήταν με πολύ καλή άμυνα μπήκαν. Παίρνοντας ένα προβάδισμα 21 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αδύνατο να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε".

Για το αν επηρέασε η απουσία του Βον: " Βάσει της δυναμικής του αντιπάλου και της απουσίας του Βον έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Και ο Παναθηναϊκός είχε απουσίες στα πρώτα ματς, αλλά το ροτέισον του είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας. Ο Λάνγφορντ αναγκάστηκε να παίξει 35 λεπτά σε κάθε ματς και οι ψηλοί του Παναθηναϊκού μας έκαναν ζημιά με τα ριμπάουντ που πήραν, ήταν κυρίαρχοι κάτω από τα καλάθια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ