STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Made by Μπαρτζώκας"

"Made by Μπαρτζώκας"
INTIME SPORTS

Ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Χαλκίδας, Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε πως "μεγάλο ποσοστό για αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός έχει να κάνει με τον προπονητή του". Προέβλεψε πως ο Ίκαρος μπορεί να "χτυπήσει' θέση στην πρώτη τριάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Χαλκίδας, Σταύρος Ελληνιάδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΡΤ, "JUMP SHOOT" και μίλησε για την ομάδα του, αλλά και τον Ολυμπιακό, για να αποθεώσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στο Μαρούσι.

Για το ματς των πρωταθλητών Ευρώπης στην Τουρκία, είπε ότι "ο Ολυμπιακός έπαιξε φοβερό μπάσκετ με την Γαλατά. Δείχνει πώς είναι το σύγχρονο μπάσκετ. Είναι από τα φαβορί για την Ευρωλίγκα. Μεγάλο ποσοστό για αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, αφορά τον προπονητή του. Ο Ολυμπιακός είναι made by Bartzokas. Ο Αγραβάνης παίρνει σημαντικές εμπειρίες. Στο μέλλον μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο. Με τον Μπαρτζώκα τον είχαμε στο Μαρούσι και τον ξέραμε".

Σε ό,τι αφορά τον Ίκαρο " η πόλη της Χαλκίδας έχει παράδοση στο μπάσκετ. Στόχος μας είναι να γίνει ο Ίκαρος ομάδα με μπασκετικό κοινό. Καθημερινά αυξάνεται το ενδιαφέρον του κόσμου. Το εγχείρημα της μετακόμισης στη Χαλκίδα ήταν δύσκολο, πέρασε από πολλά κύματα. Υπάρχει μία διοικούσα επιτροπή, αρχικά το πρότζεκτ το έτρεξαν οι κύριοι Κολιτσιδόπουλος και Μπέλλος. Τώρα το σχήμα έχει εμπλουτιστεί από τους κύριους Μαυρογένη, Μπουρμά, Στρουμπούλη, Κακάτσο και Γραμματικόγιαννη. Βλέπω μεγάλη διάθεση, αγάπη και μεράκι ώστε να πετύχει το πρότζεκτ. Αγωνιστικά ο Ίκαρος μπορεί να χτυπήσει την τρίτη θέση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ