STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουστένης: "Συνηθισμένο το φινάλε του αγώνα"

Κουστένης: "Συνηθισμένο το φινάλε του αγώνα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, ενώ πρόσθεσε ότι το φινάλε του παιχνιδιού ήταν συνηθισμένο. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Θανάσης Γιαπλές.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και τη νίκη επί του Ρεθύμνου, ενώ τόνισε πώς το φινάλε της αναμέτρησης ήταν συνηθισμένο.

" Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και καλή ανάρρωση στον κόουτς Κουφό εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του Περιστερίου", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Ξέραμε πως το Ρέθυμνο απειλεί από το τρίποντο και πως έπρεπε να το περιορίσουμε. Για 36’ λεπτά τα παιδιά έδειξαν προσήλωση στην άμυνα. Βέβαια, έπαιξε ρόλο η απουσία του Πέτγουεϊ. Το φινάλε του αγώνα ήταν συνηθισμένο. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια. Πραγματοποιήσαμε μια κακή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη αλλά αντιδράσαμε σωστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια και να συγχαρώ το Ρέθυμνο για την προσπάθειά του".

Ο Αντώνης Μάντζαρης είπε: " Στο Αλεξάνδρειο κάναμε τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Δώσαμε όρκο νίκης έπειτα από ένα άσχημο παιχνίδι και την άδικη κριτική που δεχθήκαμε από μερίδα του Τύπου. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και αποδείξαμε πως πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη και πως όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε παίζοντας απέναντι σε ομάδες που ενισχύονται συνεχώς".

Γιαπλές: "Ομάδα με προπονητή το Περιστέρι"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές δήλωσε: " Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι και την εκπληκτική δουλειά που κάνει φέτος. Όλοι έλεγαν πως θα πέσει σίγουρα και τώρα όλοι λένε πως σίγουρα θα σωθεί. Είναι ομάδα του προπονητή, έχει εξαιρετικούς φιλάθλους και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Προσωπικά, αυτή ήταν η χειρότερη εβδομάδα της καριέρας μου. Ούτε καν χθες δεν κάναμε πλήρεις προπόνηση. Ήταν μεγάλη απώλεια ο Πέτγουεϊ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς σε άμυνα, ριμπάουντ και επίθεση. Υποτίθεται, όμως, πως το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια. Ο Καλλινικίδης είχε πρόβλημα στον ώμο, ο Λάτοβιτς με τον καρπό του και άλλα πολλά. Θέλαμε να δώσουμε άλλη μια εβδομάδα αβάντα δίχως τον κόουτς, ώστε να περάσει χωρίς απώλειες, όπως μας ευχήθηκε και ο ίδιος χθες. Είναι δύσκολο για την ομάδα να παίξει χωρίς τον προπονητή της. Η απώλειά του μεγαλώνει στα εκτός έδρας μας. Ας ελπίσουμε αυτή η εμφάνιση να μας συνεφέρει όλους, ώστε να δουλεύουμε καλύτερα και πιο επαγγελματικά".

Ο Νταμίρ Λάτοβιτς είπε: " Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς ειδικά δεδομένου πως ήταν το πρώτο μακριά από το Ρέθυμνο χωρίς τον κόουτς. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά παλέψαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την προσπάθεια και τη νίκη του".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ