STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κορωνιός: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν"

Κορωνιός: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την εικόνα της Καβάλας, ήταν ο Άγγελος Κορωνιός ο οποίος διεμήνυσε στους παίκτες του πως αν παίζουν έτσι θα πετύχουν τους στόχους τους

Ο Άγγελος Κορωνιός αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, υποστήριξε ότι εφόσον συνεχίσουν έτσι θα υλοποιήσουν σίγουρα τους στόχους τους.

Η Καβάλα πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Απόλλωνα και ο Έλληνας προπονητής ευχαρίστησε τον κόσμο για την ώθηση που έδωσε στην ομάδα του για να φτάσει στην τελική επικράτηση με σκορ 85-67.

"Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα, παρ' ότι η ομάδα είχε μεγάλη πίεση, λόγω της σημασίας του αγώνα. Κάναμε μόνο 3 λάθη στο β' ημίχρονο, παίζοντας καταπληκτική άμυνα. Είναι σπουδαία νίκη επί πολύ καλής ομάδας, όπως είναι ο Απόλλων. Ο Βετούλας κάνει καταπληκτική δουλειά εκεί", σχολίασε ο Άγγελος Κορωνιός και συμπλήρωσε:

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη φανταστική προσπάθεια που έκαναν και τη ψυχή που έδειξαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας, που από την πρώτη ημέρα μας έχουν αγκαλιάσει. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως όταν παίζουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Να είναι σίγουροι ότι θα υλοποιήσουμε το στόχο μας".

Ο Κίερον Ατσάρα υπογράμμισε από τη δική του πλευρά: "Ηταν πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε πολύ πίεση, γιατί «παίζονταν» πάρα πολλά. Με κλειδί την άμυνα και εξίσου σημαντικό στοιχείο τα λίγα λάθη, καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό".

Σε ερώτηση αν είναι το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, απάντησε " είναι ένα από τα καλύτερα. Σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα".

Βετούλας: "Νομίσαμε πως κάτι κάναμε"

Ο Νίκος Βετούλας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του υποστηρίζοντας: "Συγχαρητήρια στον Αγγελο και την Καβάλα. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εμείς δυστυχώς, δεν καταφέραμε να είμαστε αυτοί που θα θέλαμε.

Κάποια παιδιά και δη οι ψηλοί, ήταν πολύ μακριά από την καλή τους απόδοση, με αποτέλεσμα να τους αντικαταστήσουν κάποια άλλα, νεότερα παιδιά. Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως παίζουν στον Απόλλωνα, για τον Απόλλωνα.

Και όχι να ακούν κάποιους άλλους, που πιθανόν τους λένε πως μπορούν να παίξουν κάπου αλλού. Τώρα παίζουν στον Απόλλωνα. Επειδή νικήσαμε 3 ματς, νομίσαμε πως κάτι κάναμε. Και αυτό το πληρώσαμε".

Τέλος, ο Ερικ ΜακΚόλουμ υπογράμμισε: "Η Καβάλα ήταν πολύ καλύτερη. Ηθελε περισσότερο από εμάς, το παιχνίδι και το έδειξε στο γήπεδο. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση των προηγούμενων ματς και μοιραία χάσαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραίοι και οι φίλοι της Καβάλας, εξαιρετικοί".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ