STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κίνηση ανθρωπιάς από ΠΑΟΚ

Κίνηση ανθρωπιάς από ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Παίκτες, προπονητές και εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Παρασκευή (30/12).

Την παιδιατρική και παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν την Παρασκευή (30/12) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι προπονητές Σούλης και Χάρης Μαρκόπουλους, ενώ η ΚΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον σύμβουλο Κωνσταντίνο Πανάκα, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο.

Οι καλαθοσφαιριστές υπέγραψαν δεκάδες μπάλες, βγήκαν πολλές φωτογραφίες και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία μικρή συνάντηση στην αίθουσα διοίκησης, την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, δήλωσε σχετικά… " Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους μας. και εμείς αισθανθήκαμε πολύ όμορφα που βρεθήκαμε μαζί με τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τον σύλλογο Αντηρίδα και την εταιρία “Extra Pack”, που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Ήρθαμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά, αλλά πιστέψτε μας, πήραμε κι εμείς πολύ χαρά".

Από την άλλη ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παππάς, τόνισε πως " ήταν χαρά και τιμή για μας και θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όσο και την διοίκηση που είχαν την ευαισθησία αυτές τις ημέρες να επισκεφθούν τα παιδιά μας, τα περίπου 60 παιδιά που φιλοξενούμε στις δύο παιδιατρικές κλινικές και να τους δώσουν κουράγιο και χαρά.

Πιστεύω ότι ήταν μία σημαντική προσφορά τόσο για τα παιδιά όσο και για το νοσοκομείο και εύχομαι το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και άλλοι παράγοντες της πόλης μας. Να είστε καλά, καλή χρονιά και καλές επιτυχίες στην ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ