STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Ιστορικό ρεκόρ για Ίκαρο"

Καλαφατάκης: "Ιστορικό ρεκόρ για Ίκαρο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε στην 12η φετινή νίκη του Ικάρου στο πρωτάθλημα που αποτελεί και ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, ενώ έκανε λόγο και για εβδομάδα με... πολύ παρασκήνιο

Ο Ίκαρος έκανε το "χρέος" του με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και έφτασε τις 12 νίκες φέτος, κάνοντας και ρεκόρ στη Basket League ΟΠΑΠ, όπως τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο προπονητής του Ικάρου αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπαίνει σε βαθμολογικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως του αντιπάλου της.

"Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με πολύ... παρασκήνιο. Εν τούτοις οι συνθήκες εδώ είναι τέτοιες, που χαίρεσαι να δουλεύεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί με αυτή τη νίκη κάνουμε ρεκόρ νικών στην Α1 και είναι ιστορικό για τον Ίκαρο", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης για να προσθέσει:

"Δουλέψαμε πολύ για τον Στόγκλιν, όμως υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που μπορούσαν να μας κάνουν τη ζημιά. Θεωρώ ότι πήγαμε καλά. Κοιτάμε τα επόμενα ματς ξεχωριστά με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Εμείς δεν μπαίνουμε σε παιχνίδια. Μπράβο στον Ηλυσιακό και στον Γιώργο (σ.σ. Ζευγώλη) που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι θα σώσει την ομάδα".

Από πλευράς παικτών Ικάρου, ο Αλέξης Κυρίτσης έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας: "Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που διψάει για νίκες. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι. Προχωράμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα",

Ζευγώλης: "Μας αδικεί η τελική διαφορά"

Στα επόμενα παιχνίδια στρέφει πλέον την προσοχή του ο Ηλυσιακός, προκειμένου να πάρει τις νίκες που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία... Ο Γιώργος Ζευγώλης επισήμανε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά:

"Ο Ίκαρος κέρδισε δίκαια αν και θεωρώ πως η τελική διαφορά μας αδικεί. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα ματς με στόχο να πετύχουμε τις νίκες που θα μας κρατήσουν στην Α1".

Τέλος, ο Αλέξης Σπανός τόνισε: "Μας αδικεί η εικόνα μας αφού είχαμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις. Ετυχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην Καλλιθέα, τον θέλουμε δίπλα μας στο επόμενο ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ