STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Οι παίκτες μου ξύπνησαν!"

Ίβκοβιτς: "Οι παίκτες μου ξύπνησαν!"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε ότι στο β΄ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού ξύπνησαν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Περιστέρι δεν είχε άλλες δυνάμεις έφτασαν στην εύκολη νίκη

Δεν είχε και πολλά πράγματα να πει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου με σκορ 87-55 στο κλειστό της οδού "Τζον Κένεντι".

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως στο β' ημίχρονο οι παίκτες του ξύπνησαν κι εκμεταλλεύτηκαν πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλες δυνάμεις για να αντισταθούν.

"Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο δεν ήταν ισορροπημένο. Όσο είχαν δύναμη τα παιδιά του Περιστερίου παίξανε καλά και στο ημίχρονο η διαφορά ήταν στους 10 πόντους. Μετά λίγο κουράστηκαν, αλλά και οι παίκτες μου ξύπνησαν", υπογράμμισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Το μπάσκετ είναι άθλημα της αντίδρασης κι εμείς είχαμε 17 κλεψίματα. Εύχομαι στο Περιστέρι που έχει μεγάλη παράδοση κουράγιο. Εμείς από αύριο θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για το ματς με την Εφές".

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά: "Για μένα ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα απέναντι στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκα. Στο πρώτο μέρος η διαφορά μας ήταν μόλις στους δέκα πόντους, μιλήσαμε στα αποδυτήρια και παίξαμε πολύ πιο συγκεντρωμένα στο δεύτερο".

Όσον αφορά, το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές στην Τουρκία, την ερχόμενη Τετάρτη, υπογράμμισε: "Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς με την Εφές, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μας ώστε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα".

Πεδουλάκης: "Βάλαμε καρδιά στο παρκέ"

Στην αντίπερα όχθη, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στις απώλειες της ομάδας του, λέγοντας: "Χάσαμε κατά τη γνώμη μου τους δύο πολυτιμότερους παίκτες μας μέσα στην εβδομάδα. Έμειναν οι πέντε πιο έμπειροι ή πιο μεγάλοι αν προτιμάτε στο παρκέ για 25 λεπτά και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση τους.

Παίξαμε ομαδικά και προσπαθήσαμε αρκετά. Βάλαμε καρδιά στο παρκέ και παίξαμε έξυπνα. Στη συνέχεια δώσαμε χρόνο στους πιο μικρούς οι οποίοι αποκόμισαν και καλές και κακές εμπειρίες από ένα τέτοιο παιχνίδι. Δυστυχώς τους ρίχνουμε πολύ νωρίς στο παρκέ, αλλά πρέπει να κολυμπήσουν, δεν γίνεται αλλιώς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, ο Θοδωρής Τσιλούλης υπογράμμισε ότι: "Ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και όσο ήταν οι έμπειροι παίκτες μας στο παρκέ παίζαμε καλά. Ο κόουτς όμως τους ξεκούρασε στη συνέχεια και δυσκολευτήκαμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ