STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό ματς στη Νέα Σμύρνη"

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό ματς στη Νέα Σμύρνη"
INTIME SPORTS

Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 90-65 του Πανιωνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κάνοντας το 2-0 στη σειρά με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

" Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο", ανέφερε αρχικ'α ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε:

" Η ομάδα ήταν σοβαρή με αντίδραση, με καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν σοβαροί κάναμε οκτώ λάθη και τα λάθη δεν ήταν υπό πίεση. Πιστεύω δίκαια κερδίσαμε. ξέρω ότι μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το τρίτο.

Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα για παράδειγμα ο Λο έκανε εμετό και ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Κέσελ δέχθηκε ένα χτύπημα, ενώ ο Παπανικολάου δεν έπαιξε γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στην μέση. Παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Σε ερώτηση για το αν είναι καλό που θα γίνει με κόσμο το ματς στη Νέα Σμύρνη τόνισε: " Εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται για τον κόσμο και όχι να γίνονται για τα... μπετόνια".

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους τόνισε: " Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε τόσο καλά και θέλαμε σήμερα να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό κάναμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι και για το φάιναλ-φορ".

Μπαρτζώκας: "Ραντεβού το Σάββατο"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργου Μπαρτζώκας δήλωσε: " Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά ισορροπήσαμε γιατί δεν είχαμε πίεση και παίξαμε καλύτερα. Κάποιοι πα΄κτες μας παίζουν περισσότερο καθώς έχουμε και απουσίες. Τα ματς με τν Ολυμποιακό μας κάνουν μόνο καλό. Ραντεβού και το Σάββατο ευχαριστώ πολύ".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε: " Επιθετικά διαβάζαμε το παιχνίδι, αμυντικά έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι. Για μένα το ματς κρίθηκε στην αρχή του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι διαφορετικό και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ