STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Δεν έχουμε καλή μπασκετική κουλτούρα"

Ίβκοβιτς: "Δεν έχουμε καλή μπασκετική κουλτούρα"
INTIME SPORTS

Μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς για το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στο Μαρούσι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα στο κλειστό του Αγίου Θωμά του Αμαρουσίου με 89-84 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό.

" Δίκαια το Μαρούσι έμεινε στη διεκδίκηση της νίκης για 38 λεπτά. Παίξαμε άσχημα, κάναμε πολλά λάθη (σ.σ.: 20), δε μπορούμε να πούμε ότι το Μαρούσι μάς έπαιξε μια πιεστική άμυνα και μας δυσκόλεψε", ανέφερε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

" Οι παίκτες μου δεν έχουν καλή ατομική προετοιμασία για το παιχνίδι και αθλητική και μπασκετική κουλτούρα. Δεν πιστεύω πως τα κάνουν αυτά σκόπιμα. Τους λείπουν κάποια πράγματα. Όταν πέφτει η συγκέντρωση και κάνουμε λάθη που δεν τα περιμένει κανείς από τέτοιο επίπεδο παικτών, μετά παίζουμε χειρότερα και κάνουμε περισσότερα λάθη".

Έπειτα δήλωσε: " Δεν είχαμε καλή ατομική προετοιμασία και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου. Εγώ τους ζητάω να σέβονται όλους τους παίκτες και όλους τους αντιπάλους. Στα λόγια κάναμε προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι στο TOP-16. Πιστεύω θα αντιδράσει η ομάδα. Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση μετά το ματς. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα. Πολλά από τα παιδιά παίζουν πρώτη φορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το Μαρούσι. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και καλή συνέχεια".

Από την πλευρά των παικτών ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ανέφερε: " Εμείς φαίνεται πως υποτιμήσαμε το Μαρούσι και την κατάσταση που βρίσκεται. Κάναμε πολλά λάθη. Το Μαρούσι πάντα κυνηγάει τη νίκη, οι παίκτες του έχουν συμβόλαιο και το τιμούν και κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα το Μαρούσι να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού".

Λινάρδος: "Μας έδωσε κουράγιο η εμφάνιση"

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος τόνισε: " Εύχομαι στις ελληνοτουρκικές μάχες που έρχονται να βγούμε νικητές. Το θέλουμε πολύ αυτό ως Έλληνες και ως ελληνικό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός θέλουμε να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα γιατί ο Ολυμπιακός και ο κ. Ίβκοβιτς το αξίζουν.

Μας έδωσε κουράγιο αυτή η εμφάνιση σήμερα. Αγωνιστικά τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, είχαμε οκτώ παίκτες στην προπόνηση όλη την εβδομάδα, αλλά οι παίκτες σε τέτοια ματς έχουν έξτρα κίνητρο και γι’ αυτό παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα. Οι παίκτες πάντα το παλεύουν, είτε πληρώνονται είτε όχι. Η διοίκηση το παλεύει, αλλά τα χρέη προηγούμενων ετών δεν μπορούν να λυθούν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Όσον αφορά το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Γκαγκαλούδη και του Βαγγέλη Αγγέλου ο Λινάρδος ανέφερε: " Δυστυχώς ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε μια κουβέντα με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Εγώ δεν έχω θέμα με τον Βαγγέλη, είναι φίλος μου, αλλά να αφήσουν όλοι ήσυχο το Μαρούσι. Και όποιος αξίζει να πέσει, ας πέσει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ