STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης 69-54

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης 69-54
INTIME SPORTS

Νίκη που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσει ο Ίκαρος απέναντι στον Άρη (69-54), ο οποίος πήρε το τέταρτο θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο οποίος επικράτησε του Άρη στο κλειστό της Γλυφάδας με 69-54.

Οι παίκτες του Θανάση ΣΚουρτόπουλου επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό τους και κατάφεραν να φτάσουν στο τέταρτο θετικό τους αποτέλεσμα.

Από τους νικητές ο Άαρον Μπέινς σημείωσε 20 πόντους, με τον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο να σταματάει στους 17. Για τον Άρη οι Μάλντροου, Ταπούτος σημείωσαν από 13 πόντους και ο Δημήτρης Βεργίνης πρόσθεσε 9.

Ο αγώνας:

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα ξεκινήσει πολύ καλά την αναμέτρηση και θα καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του στην αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό της Γλυφάδας. Ο Άρης με κάρφωμα του Μάλντροου θα κάνει το 2-4 για τους φιλοξενούμενους, όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα καταφέρουν να ελέγξουν το ματς και να ξεφύγουν με 9-4, ύστερα από 2/2 βολές του Μπέινς στο 6'.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ και ο Τσιάρας με καλάθι θα σημειώσει το 14-7, δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ένα πρώτο δεκάλεπτο που θα ολοκληρωθεί με 16-9, καθώς ο Χρήστος Ταπούτος θα μειώσει στους επτά για τον Άρη.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν, όμως ο Μπέινς στο 13' θα ανεβάσει την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (22-11) για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Ο Βεργίνης θα μειώσει σε 26-15, ενώ ο Φάνης Κουμπούρας θα ανεβάσει την διαφορά στους 13 (28-15) στο 16'.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Άρης θα καταφέρει να ρίξει σταδιακά την διαφορά. Θα πιέσει και θα δυσκολέψει τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο Χρήστος Ταπούτος θα πετύχει το 28-20, ρίχνοντας την διαφορά στους οκτώ για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 32-25 υπέρ του Ικάρου Καλλιθέας.

Πάτησε γκάζι με Τσιάρα!

Ο Ίκαρος με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου θα ανεβάσει την απόδοση του με τον Γιώργο Τσιάρα σε εξαιρετική κατάσταση θα "χτίσει" μία διαφορά 9 πόντων απέναντι στον Άρη. Ο Έλληνας φόργουορντ μέσα σε 7 λεπτά θα σημειώσει και τους 12 πόντους της ομάδας του, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ταπούτος στο ίδιο διάστημα θα πετύχει 6.

Οι γηπεδούχοι θα διατηρήσουν το προβάδισμα τους και με τον Φάνη Κουμπούρα θα κλείσουν την τρίτη περίοδο στο +9 (49-40), καθώς κατάφεραν να περιορίσουν τους παίκτες του Βαγγέλη Αξελανδρή.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, οι γηπεδούχοι στο 33' με τρίποντο του Τζίμι Μπάξτερ θα κάνει το 55-42, δημιουργώντας διαφορά 13 πόντων, ενώ στο 37' ο Σάσα Βασίλιεβιτς θα ανεβάσει την απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων στους 16 πόντων (62-46) με εύστοχο σουτ τριών πόντων.

Έτσι, ο Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε να φτάσει στο τέταρτο θετικό του αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με 69-54 απέναντι στον Άρη και πρώτη με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 16-9, 32-25, 49-40, 69-54.

Ίκαρος Καλλιθέας (Σκουρτόπουλος): Σκορδίλης 5, Μπάξτερ 11(1), Κουμπούρας 2, Πολυτάρχου 2, Τσιάρας 17(3), Βασίλιεβιτς 4(1), Μπέινς 20, Μπεκ 6, Λιούμπισιτς 2.

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδή, Κερούς, Ταπούτος 13(1), Τσαϊρέλης 2, Ντέιβις 6(1), Κρούσιτς 3, Μποχωρίδης, Μπόγρης 8, Μάλντροου 13, Βεργίνης 9, Δήμας, Βεζένκοφ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ