STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Η ομάδα μπήκε δυνατά"

"Η ομάδα μπήκε δυνατά"

Ο προπονητής του Άρη, Παρασκευάς Μουρατίδης μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον Ίκαρο.

Ο προπονητής του Άρη, Παρασκευάς Μουρατίδης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας.

" Όπως είπε και ο Λευτέρης (Μποχωρίδης) ήταν μια βδομάδα πολύ δύσκολη, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε την μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό και την αναχώρηση του κόουτς Αγγέλου, που όμως άφησε θεσμούς και παρακαταθήκη", δήλωσε ο Μουρατίδης και πρόσθεσε:

" Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Προέκυψαν και δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ένα του Πελεκάνου για τον οποίο ο γιατρός μας έδωσε το ΟΚ λίγο πριν το ματς και ένα του Αντώνη που είχε μυϊκό σπασμό στην πλάτη.

Η ομάδα μπήκε δυνατά όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένα στην άμυνα και τα παιδιά έκαναν ότι έπρεπε. Συγχαρητήρια στον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος ακολούθησε την συνταγή που έπρεπε να έχει η ομάδα, με όλα όσα είχε κάνει έξι μήνες με τον κόουτς Αγγέλου. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που ήταν υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το πως διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση απάντησε: " Ήμασταν συνέχεια σε επαφή, θέλαμε να κρατήσουμε τους παίκτες ενωμένους, να μην τους οδηγήσουμε εκτός ρυθμού".

Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στην ομάδα απάντησε: " Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ, είναι θέμα της διοίκησης".

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είπε: " Έπρεπε να διαχειριστούμε μια κρίσιμη βδομάδα, γιατί προερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη που μας έδωσε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και την αποχώρηση του κόουτς Αγγέλου. Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα με τη βοήθεια των Καμπερίδη – Μουρατίδη, οι οποίοι μας κράτησαν στο ίδιο κλίμα. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη βδομάδα και μπήκαμε το ίδιο σοβαροί όπως με τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά από την αρχή, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση ήμασταν συνέχεια μπροστά".

Σε ερώτηση για τα 14/29 τρίποντα του Άρη απάντησε: " Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βγάλουμε σουτ. Έπαιζαν κλειστή άμυνα σήμερα, γυρίσαμε τη μπάλα καλά, βγήκαν σουτ, τα πήραμε και μπήκαν".

Λυκογιάννης: "Εγκλωβιστήκαμε"

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης ανέφερε: " Στο παιχνίδι δεν χωράει κριτική. Είχαμε τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάσαμε στο γήπεδο για δύο βδομάδες και στην άμυνα και στην επίθεση. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και εγκλωβιστήκαμε. Ρισκάραμε στα σουτ, ο Άρης βρήκε ρυθμό και κέρδισε δίκαια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ψάξουμε από εδώ και πέρα να βρούμε τις νίκες που χρειαζόμαστε".

Σε ερώτηση για την διαιτησία απάντησε: " Σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε η διαιτησία. Οι παίκτες είχαν αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Δουλειά μας είναι να παίζουμε όχι να ασχολούμαστε με τους διαιτητές".

Τέλος, ο Αλέξανδρος Σπανός υπογράμμισε: "Είμαστε στενοχωρημένοι. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Άρη που είναι τεράστια ομάδα, με φοβερούς οπαδούς, εμείς είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πολύ καλά, αλλά δεν κάναμε τίποτα στο παρκέ από αυτά πάνω στα οποία είχαμε δουλέψει. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ασχολούμασταν με την διαιτησία και δεν κάναμε αυτά που μας έλεγε ο κόουτς να κάνουμε. Ο Άρης έβαλε μεγάλα σουτ, μπήκε και ο κόσμος στον ρυθμό και έγινε ο έκτος παίκτης και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να σοβαρευτούμε για τα επόμενα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ