STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η επίμαχη φάση στο φινάλε του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Η επίμαχη φάση στο φινάλε του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε την επίμαχη φάση στο φινάλε του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, με το κλέψιμο του Αθηναίου στον Διαμαντίδη (και τις διαμαρτυρίες του τελευταίου) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ο λόγος για τη φάση που ο Δημήτρης Διαμαντίδης προσπαθεί να σπρώξει την ομάδα του στον αιφνιδιασμό και χάνει τη μπάλα από τον Γιάννη Αθηναίου. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ζήτησε έντονα φάουλ και διαμαρτυρήθηκε για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να δεχτεί τεχνική ποινή, με την οποία ουσιαστικά διαμορφώθηκε το τελικό (63-56).

Η φάση έγινε στο 59-56 με το ρολόι να δείχνει 33'' για το φινάλε.

Μετά από λεπτομερή παρακολούθηση του video (σ.σ πολυτέλεια που οι διαιτητές δεν έχουν, αφού και το instant replay της Ευρωλίγκας δεν εφαρμόζεται για φάσεις με φάουλ, παρά μόνο για παραβάσεις που αφορούν τον χρόνο ή τις γραμμές) φαίνεται ότι ο παίκτης του Πανιωνίου πιέζει χωρίς να υποπέσει σε φάουλ τον 33χρονο άσο των "πρασίνων".

Η φάση είναι αρκετά δύσκολη, διότι ο Διαμαντίδης προσπαθώντας να περάσει τον αντίπαλο του χρησιμοποιεί το χέρι του για να εκμαιεύσει το φάουλ, κίνηση που χρησιμοποιούν αρκετοί περιφερειακοί. Αποδεικνύεται, όμως, ότι ο Αθηναίου αποφεύγει να "μπλέξει" τα χέρια του με αυτά του αρχηγού του Παναθηναϊκού και πιέζει μόνο με το σώμα κλέβοντας τελικά τη μπάλα.

Εδώ είναι το βίντεο και μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ