STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η Ελευσίνα θέλει να βρει τα πατήματα της

Η Ελευσίνα θέλει να βρει τα πατήματα της
INTIME SPORTS

Ο Πανελευσινιακός έχει ένα ακόμα κρίσιμο ματς, αυτό στο Ρέθυμνο (Σάββατο 1/3, 16.00) για την 20η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Πανελευσινιακός ταξιδεύει για το Ρέθυμνο (Σάββατο 1/3, 16.00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στη Basket League ΟΠΑΠ, όπου θα συναντήσει την ομάδα που έφυγε με ένα +15 από το γήπεδο του, στον πρώτο γύρο.

Αυτό που είχε να πει ο Γιώργος Σκαραφίγκας, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ήταν ότι " έχουμε ακόμα ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε ως ομάδα και να βρούμε τα πατήματα μας στο παρκέ, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι για εμάς από εδώ και πέρα είναι κρίσιμο και θα πρέπει να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε".

Ο Ρομπ Τζόουνς πρόσθεσε πως " μπαίνουμε σε μια διαδικασία παιχνιδιών που πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και θα πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ