STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η χαρά του Άτκινς και η αποστολή του Μαυροειδή

Η χαρά του Άτκινς και η αποστολή του Μαυροειδή
INTIME SPORTS

Οι Έρικ Άτκινς και Δημήτρης Μαυροειδής έγραψαν στο blog που διατηρούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τις σκέψεις τους για τη μεταξύ τους συνάντηση, το απόγευμα του Σαββάτου (25/4, 17:00).

Το παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τη Νέα Κηφισιά είναι πολύ κρίσιμο, με την άποψη πως ο ηττημένος θα χάσει σημαντικό έδαφος στη "μάχη" για παρουσία στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι Έρικ Άτκινς και Δημήτρης Μαυροειδής κατέγραψαν στο blog τους όσα σκέφτονται για το αυριανό (25/4, 17:00) συναπάντημα, με τον πρώτο να δηλώνει χαρούμενος και τον δεύτερο έτοιμος για μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Το blog του Έρικ Άτκινς

Καλησπέρα σας από τη Δράμα,

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο σημείο αυτό της χρονιάς, να έχουμε εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο αν το κερδίσουμε, αυξάνουμε τις πιθανότητές μας να μπούμε στα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα αυτό για την ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μερικές βδομάδες πριν υπήρχαν άλλοι στόχοι και ήμασταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Αυτή η διαδικασία, όλη αυτή η πορεία μας έκανε καλύτερους, πιο ώριμους, ειδικά εμάς που αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά ως επαγγελματίες. Είμαι χαρούμενος που βιώνω την πρώτη μου χρονιά μετά το κολέγιο με τον American Genetics ΚΑΟΔ, με αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το τεχνικό τιμ, αυτή τη διοίκηση.

Περάσαμε δύσκολα, κάναμε ήττες που μας πόνεσαν πολύ, βρεθήκαμε σε άσχημη θέση, αλλά δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε και δικαιωθήκαμε.

Η δικαίωση ήρθε καταρχήν με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αλλά και στη συνέχεια με το ότι αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα που έχει κίνητρο και φιλοδοξία. Η νίκη μας επί του Απόλλωνα ήταν πολύ σημαντική και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμα δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΝΚ δεν είναι κακή ομάδα, το αντίθετο. Ίσως να μην είχαν τα αποτελέσματα που ήθελαν, αλλά παραμένει ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος που έχουμε στους τελευταίους αγώνες για να πάρουμε τη νίκη.

Θα ήθελα πολύ να παίξω στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον American Genetics ΚΑΟΔ, να νιώσω αυτή την εμπειρία, αλλά όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Προς το παρόν μας απασχολεί μόνο η Κηφισιά.

Το blog του Δημήτρη Μαυροειδή

Καλησπέρα σας!

Ξεκινώντας την σημερινή μας επικοινωνία θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. Ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Ολυμπιακού που με τη συνέπεια τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού αποδεικνύουν ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Στα δικά μας τώρα, το περασμένο Σάββατο φτάσαμε και πάλι πολύ κοντά να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη, αλλά τα λάθη μας και οι αμυντικές ολιγωρίες μας στο τέλος επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει. Ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε για περισσότερο από 37 λεπτά καθώς ελέγχαμε πλήρως το ματς σε εκείνο το διάστημα. Εάν είχαμε νικήσει τον αγώνα με το δικέφαλο θα μπορούσαμε τώρα να μιλάμε για είσοδο στα πλέι οφ. Μαθηματικά βέβαια όλα ανοικτά είναι αλλά πρώτον θα πρέπει να κάνουμε το 3 στα 3 και δεύτερον πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα μας καθώς οι τραυματισμοί που δεν λένε να μας εγκαταλείψουν όλη την χρονιά έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΚΑΟΔ δεν ήταν και η ιδανικότερη καθώς οι Ντούβνιακ και Λιακόπουλος δεν προπονήθηκαν καθόλου λόγω τραυματισμού και δεν υπολογίζονται και για το Σαββατιάτικο ματς.

Η αποστολή μας στη Δράμα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη καθώς ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά οι απουσίες την καθιστούν ακόμα δυσκολότερη.

Η Δράμα είναι μια ομάδα που παίζει σωστό και καλό μπάσκετ. Έχει στόχους στην επίθεση της και για αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί στην άμυνα μας, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε από τις επιθετικές συνεργασίες τους παίκτες του ΚΑΟΔ και να έχουμε αυτοπεποίθηση και σωστές επιλογές στην δική μας επίθεση.

Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Δημήτρης Μαυροειδής

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ