STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η επιστροφή στο ΣΕΦ και η χαρά του Αγγελόπουλου

Η επιστροφή στο ΣΕΦ και η χαρά του Αγγελόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαν Ντάνστον και ο Νίκος Αγγελόπουλος έγραψαν στο blog τους στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αυτά που σκέφτονται για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Basket League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα του ελληνικού πρωταθλήματος, απέναντι στον Κόροιβο (21/05, 19:00). Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αφήσουν πίσω τους το Final Four και να επικεντρωθούν στη Basket League, ξεκινώντας την προσπάθειας επιστροφής στην κορυφή της Ελλάδας. Γι αυτό έγραψε ο Μπράιαν Ντάνστον στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, με τον Νίκο Αγγελόπουλο να στέκεται στη... χαρά του παιχνδιού.

Το blog του Μπράιαν Ντάνστον

" Καλησπέρα σε όλους σας,

Χαίρομαι που τα λέμε ξανά μετά από καιρό, αλλά στεναχωριέμαι που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Κοιτώντας πίσω στον χρόνο, όμως, μπορώ να παραδεχτώ πως το ταξίδι ήταν υπέροχο. Και τι δεν ζήσαμε και φέτος. Στο τέλος, όμως, μας έμεινε μια πικρή γεύση.

Τώρα είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Ο αρχηγός μας είπε μετά το τέλος του τελικού με τη Ρεάλ πως είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην πάρει κάποιον τίτλο φέτος. Και συμφωνώ… 150% μαζί του. Γι’ αυτό και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απέχουμε οκτώ βήματα από το να τα καταφέρουμε. Δηλαδή οκτώ νίκες. Δεν κοιτάμε, όμως, τόσο μακριά. Αυτή τη στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη σειρά με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Τίποτα άλλο. Θα είναι δύσκολο να γυρίσει ο διακόπτης άμεσα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να συμβιβαστούμε. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο στην παρούσα φάση.

Στη Μαδρίτη δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, δώσαμε όλη μας την ενέργεια και γι’ αυτό τουλάχιστον νιώθουμε κάπως καλά γιατί ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα και μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι μιας και τα δώσαμε όλα, αλλά χάσαμε. Και η ήττα μέσα στον αθλητισμό είναι. Αύριο λοιπόν μπαίνουμε σε ρυθμός ελληνικών πλέι οφ, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αναμετρήσεις με τον Κόροιβο με την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά.

Μπράιαν Ντάνστον"

Το blog του Νίκου Αγγελόπουλου

" Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του Κοροίβου κατάφερε στην πρώτη χρονιά της ιστορίας της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και να μπει στα playoffs. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που είναι μία από τις καλύτερες και σκληρότερες ομάδες στην Ευρώπη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού για την τεράστια επιτυχία να βρεθεί στον τελικό και παρότι δεν κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν σαν να κατέκτησε το τρόπαιο.

Από την πλευρά μας δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Αύριο μας περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απ' όπου φέτος μόνο η Φενέρμπαχτσε έχει φύγει με τη νίκη, ενώ στη συνέχεια τον υποδεχόμαστε το Σάββατο στο γήπεδό μας.

Περιμένουμε να μην υπάρχει ούτε ένα άδειο κάθισμα στην κερκίδα, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα είναι μια επιβράβευση για την προσπάθεια που κάναμε όλο το χρόνο και παράλληλα να χαρεί και το φίλαθλο κοινό της Ηλείας αυτό το παιχνίδι.

Νίκος Αγγελόπουλος"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ