STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γκιστ: ''Το πιστέψαμε!''

Γκιστ: ''Το πιστέψαμε!''
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκανε break στο... break και ο Τζέιμς Γκιστ ξεκαθάρισε ότι οι ''πράσινοι'' δίνουν τα πάντα όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο!

Οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη πανηγύρισαν σπουδαίο ''διπλό'' στο ΣΕΦ κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο μπροστά στον κόσμο τους που αναμένεται να κατακλύσει το ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (04/06).

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ''η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Σήμερα παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο όμως επιστρέψαμε! Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ μείναμε μαζί σαν ομάδα, το πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εδώ και τελικά τα καταφέραμε! Όλοι στην ομάδα, οι παίκτες και οι προπονητές, έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να τα καταφέρουμε''.

Εν συνεχεία ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για τις αλλαγές που έδειξε ο Παναθηναϊκός απόψε στο Φάληρο: ''Είπαμε από την αρχή ότι πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καφέρουμε. Νομίζω πως είχαμε πιο ξεκάθαρα πλάνα''.

Τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός ενόψει Game 5; ''Κατ' αρχάς, θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός! Έχουμε απέναντί μας την ομάδα που κατέκτησε δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ευρώπης και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή και να μην χαλαρώσουμε. Να παλέψουμε ως το τέλος''.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ