STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Πήραμε κακές αποφάσεις"

Μπαρτζώκας: "Πήραμε κακές αποφάσεις"
INTIME SPORTS

Στα φάουλ που φορτώθηκαν γρήγορα οι παίκτες του και στις κακές αποφάσεις που πήραν οι "ερυθρόλευκοι" στο τέλος στάθηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα φάουλ που φορτώθηκαν γρήγορα οι παίκτες του, αλλά και στις κακές αποφάσεις που πήραν στα τελευταία λεπτά του ματς.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του και την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

" Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και την εμφάνιση. Πίστεψε στη νίκη. Δυστυχώς είναι μέρος του προγράμματος να έχουμε τρία ταξίδια σε έξι ημέρες. Οι τραυματισμοί μας ήταν αρκετοί, μείναμε από πόιντ γκαρντ, χτύπησε ο Μάτζαρης και ο Κατσίβελης δεν μπορούσε να παίξει.

Φορτωθήκαμε γρήγορα με φάουλ, πήραμε κακές αποφάσεις στο τέλος. Δεν κάναμε καν φάουλ και καναμε εκείνο το φάουλ στον Χαριτόπουλο. Επειδή ζητήσαμε αντιαθλητικό ο διαιτητής Σταματόπουλος μας έδωσε τεχνική ποινή κι έβαλε κι αυτός την πινελιά του. Τώρα υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκο΄και αν κερδίσουμε θα έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Οταν ένα παιχνίδι δεν πάει καλά υπάρχουν πολλά, η τακτική οι συνθήκες, εμείς δεν πήραμε καλές αποφάσεις. Οσον αφορά το θέμα του Ματζαρη είναι ιατρικό και δεν μπορώ ακόμη να πω κάτι".

Στην δεύτερη αναφορά του στην τεχνική ποινή τόνισε: " Επειδή ζητήσαμε αντιαθλητικό φάουλ, δεν δίνεται τεχνική ποινή, δεν γίνεται πουθενά αυτό, πάντως δώσαμε εμείς το δικαίωμα να δώσει τεχνική ποινή".

Κώστας Σλούκας: "Δεν είχαμε συγκέντρωση"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: " Ηταν μία κακή ήττα, υπάρχουν δικαιολογίες, προστέθηκε άλλη μιά με τον τραυματισμό του Μάτζαρη, από εδώ και πέρα κοιτάμε το ματς για την Ευρωλίγκα που είναι κρίσιμο και αυτό με τον Παναθηναϊκό που θα μας δώσει την πρώτη θέση. Σήμερα δεν είχαμε συγκέντρωση στην μεγαλύτεη διάρκεια, στο τέλος πήγαμε πόντο πόντο, εκεί χρειάζεται τύχη και χάσαμε το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ