STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαπλές: "Νίκη και καλή εμφάνιση"

Γιαπλές: "Νίκη και καλή εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο την Καβάλα.

Ο κόουτς του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές μίλησε για αναμέτρηση με την Καβάλα στην ομώνυμη πόλη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

" Για εμάς το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου αποτελεί και το μοναδικό παιχνίδι προετοιμασίας που έχουμε για τα play off", τόνισε ο Γιαπλές και πρόσθεσε:

" Θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε δηλαδή με μια νίκη και καλή εμφάνιση. Ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού είναι ότι η Καβάλα αγωνίζεται με παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα".

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Καλλινικίδης δήλωσε: " Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σεβόμενη την προσπάθεια της Καβάλας που είναι αδιάφορη και σεβόμενη τη δουλειά που κάνουμε και εμείς τόσο καιρό θα πάμε για την νίκη.

Σίγουρα αυτό το παιχνίδι αποτελεί και την προετοιμασία μας για τα play off. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα το παιχνιδιών την φετινή χρονιά. Πολλά παιχνίδια είχαν μεγάλες χρονικές αποστάσεις και αυτό μας προβληματίζει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι και να πάρουμε ακόμα μια νίκη για την φετινή χρονιά που θέλουμε να την κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ