STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαπλές: "Να φέρουμε στα ίσα τη σειρά"

Γιαπλές: "Να φέρουμε στα ίσα τη σειρά"
INTIME SPORTS

Στόχος του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον τεχνικό των Κρητικών, Θανάση Γιαπλές είναι η νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, με τους Κρητικούς να στοχεύουν στη νίκη και το 1-1.

" Μετά από ένα παιχνίδι που χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα στην έδρα του Πανιωνίου, θέλουμε να φέρουμε τη σειρά στα ίσα και να κερδίσουμε στην έδρα μας", είπε ο Γιαπλές και συμπλήρωσε:

" Η εμφάνισή μας μας δίνει αυτό το δικαίωμα, να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που πιστεύω θα γεμίσουν το γήπεδο να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Μυστικά δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες, ξέρει αρκετά καλά ο ένας τον άλλο. Νομίζω και πάλι θα μετρήσει η προσωπικότητα των παικτών και το πόσο έτοιμος θα είσαι να ανταποκριθείς στις λεπτομέρειες".

Από την πλευρά του, ο Ούρος Ντούβνιακ ανέφερε: " Παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να φανούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάνοντας το καλύτερο για να φτάσουμε στη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το παιχνίδι για να ισοφαρίσουμε τη σειρά.

Ο δεύτερος αγώνας είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο, γιατί παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο έχει χάσει στην έδρα του μόνο από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχοντας μεταφέρει μετά το 1-0 την πίεση στον αντίπαλο μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ