STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό"

Φραγκιάς: "Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό"
INTIME SPORTS

Στην προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο κόουτς του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κολοσσός Ρόδου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ με 83-82.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την προσπάθεια των παικτών του.

" Εμείς έχουμε κερδίσει με την παρουσία μας τον σεβασμό του κόσμου αλλά στο τέλος η διαιτησία έκανε κάποια τραγικά λάθη. Αξίζουνε συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ που είναι μία ομάδα με καλή διοίκηση και κόσμο με το μπάσκετ να ελπίζει μόνο στο μπάσκετ της επαρχίας", δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.

Ο Ρούμπιν Μπόικιν συμπλήρωσε: " Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς με δύο πολύ καλές ομάδες όπως ο ΚΑΟΔ το απέδειξε και σήμερα. Στο τέλος εμείς βάλαμε κάποια σουτ που μας βοήθησαν να φθάσουμε στην νίκη".

Καλαφατάκης: "Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες"

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: " Θα μπορούσα να πω πολλά για την διαιτησία αλλά όταν ο χαμένος κάνει παράπονα στην διαιτησία αποδίδεται στην ήττα. Δεν θα ψάξω όμως για δικαιολογίες. Ήμασταν καλοί αλλά σε κάποια σημεία δεν είχαμε το καθαρό μυαλό σε ριμπάουντ και άμυνα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο σουτ.

Ο Κολοσσός έβαλε κάποια σουτ στο τέλος με μας να κάναμε μία καλή εμφάνιση απέναντι στην 3η ομάδα του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε και μέσα από την δουλειά μας θέλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων".

Ο Γιάννης Αθηναίου ανέφερε: " Δυστυχώς για μας αν και παίξαμε αρκετά καλά και παρά την περίεργη ώρα του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να φθάσουμε στην νίκη.

Είχαμε κάποια κενά διαστήματα που τα εκμεταλλεύτηκε ο Κολοσσός έχοντας και τύχη στο τέλος και πήρε ένα σκληρό παιχνίδι που θα μπορούσανε να κερδίσουνε και οι δύο ομάδες. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ