STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Έκαναν τα πάντα"

Φλεβαράκης: "Έκαναν τα πάντα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τη νίκη της ομάδας απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

" Σκληρό και πολύ καλό παιχνίδι. Με εντάσεις και υψηλούς ρυθμούς. Ξέραμε πως ο Κολοσσός έχει πολλά έμπειρα παιδιά που ξέρουν από τέτοια ματς και τέτοιες καταστάσεις", ανέφερε ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Φλεβαράκης και πρόσθεσε:

" Ο Κολοσσός ξεκίνησε το παιχνίδι εκμεταλλευόμενος το άγχος μας και έπαιξε πολύ σωστά και πήρε διαφορά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ξέραμε πως θα έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Με την ζώνη στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο μας στους 12 πόντους. Είχαμε αντίξοες συνθήκες με τα φάουλ σε Γιούινγκ και Έβανς.

Όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, όσοι αγωνίστηκαν έκαναν τα πάντα. Τα παιδιά έχουν μια εξαιρετική σχέση με τον κόσμο, κάθε ματς είναι γιορτή. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και καλή συνέχεια στον κόουτς. Πιστεύω πως η συνέχεια θα δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας της Ρόδου".

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης είπε: " Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Γι’ αυτό και στην αρχή είχαμε άγχος, ο Κόλοσσός Ρόδου πήρε μια διαφορά, αλλά εμείς επιστρέψαμε και στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε τη νίκη. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Συνεχίζουμε και βλέπουμε παιχνίδι-παιχνίδι ως το τέλος".

Πρίφτης: "Έγινε πολύ σκληρό παιχνίδι"

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: " Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σε μια πολύ θερμή και έντονη ατμόσφαιρα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην συγκέντρωση του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, κάναμε μια καλή προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλα είναι πολύ κοντά, δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ό,τι έγινε εδώ το ξεχνάμε και κοιτάζουμε το ματς με τη Δράμα που είναι τελικός. Για όλες τις ομάδες κάθε ματς από εδώ και μπρος είναι τελικός. Συγχαρητήρια στον κόουτς Φλεβαράκη και στα Τρίκαλα και καλή συνέχεια".

Ο Γιάννης Γεωργαλής δήλωσε: " Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, για τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά μας στοίχισε ένα κακό δεκάλεπτο και γνωρίσαμε την ήττα. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ