STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φελντέιν: "Να λειτουργούμε σαν ένας άνθρωπος"

Φελντέιν: "Να λειτουργούμε σαν ένας άνθρωπος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά (9/4, 17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον πρώτο να στέκεται στα πλέι οφ της Euroleague και τη σημασία να είναι όλοι έτοιμοι.

Το παιχνίδι με την Κηφισιά μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μια καλή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό, πριν αρχίσουν οι μονομαχίες με τη Λαμποράλ Κούτσα για τα πλέι οφ της Euroleague. Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν πλήρεις, λίγες ημέρες πριν αρχίσουν την προσπάθειά τους για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Τζέιμς Φελντέιν κατέγραψε τα δεδομένα για τον αυριανό (9/4, 17:00) αγώνα στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά, την ώρα που ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν... λακωνικός σε όσα είχε να γράψει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Τζέιμς Φελντέιν

Οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και θα πρέπει να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα. Αμέσως μετά την επιστροφή μας από την Τουρκία έχουμε έναν αγώνα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος... Έπρεπε να "πιεστεί" το πρόγραμμα γιατί αρχίζουν και οι υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα. Ήδη γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας όπως και το ότι η επόμενη εβδομάδα θα μας βρει στην Ισπανία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά... Γιατί μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Κηφισιά. Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις κίνητρο στον εαυτό σου. Να καταλαβαίνεις ότι τώρα που αρχίζουν οι κρίσιμες υποχρεώσεις οφείλεις να έχεις την ετοιμότητα και τη συγκέντρωσή σου στο μέγιστο επίπεδο.

Οι αντίπαλοί μας είναι καλοί, δε βρίσκονται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία ούτε κι έχουν πετύχει συμπτωματικά τόσες σπουδαίες νίκες. Για εμάς είναι ένα σκληρό παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει ενόψει πλέι οφ να λειτουργούμε ιδανικά, σαν ένας άνθρωπος, σε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Αυτό θέλουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε για τον απλούστατο λόγο ότι εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου..

Το blog του Λεωνίδα Κασελάκη

Tο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου .Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα εμείς θα τερματίσουμε είτε 5οι είτε 6οι. Tο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού όμως είναι μια πρόκληση πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Επίσης, είναι ξεχωριστό γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο ματς κανονικής περιόδου για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλος το παιχνίδι απαιτείται να κάνουμε υπέρβαση στον τομέα συγκέντρωσης και ενέργειας .Υπάρχουν πολλοί λόγοι το Σάββατο να γεμίσει το Zηρίνειο γι αυτό καλούμε τον κόσμο να κάνει ένα sold out και να ευχαριστηθεί όμορφο θέαμα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ