STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εύκολες αποστολές οι "αιώνιοι"

Εύκολες αποστολές οι "αιώνιοι"
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα κόντρα σε ΚΑΟΔ και Μαρούσι για την 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Στη Ρόδο το ενδιαφέρον για το ματς Κολοσσός-Άρης

Το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ κλέβει και την παράσταση, καθώς πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ο Κολοσσός υποδέχεται στο Βενετόκλειο τον Άρη με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι αυτό γιατί είχαν επικρατήσει και στο ματς του α' γύρου με 75-66 μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά θα προσπαθήσει με όπλο την έδρα της να πετύχει λοιπόν την 11η νίκη της στο πρωτάθλημα, σε μία μεσημεριανή ώρα που επιλέχθηκε για να ευνοηθεί ο Άρης και να μην χρειαστεί να διανυκτερεύσει δεύτερη βραδιά στη Ρόδο.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι "αιώνιοι" καθώς θα αντιμετωπίσουν ασθενέστερους αντιπάλους όπως είναι ο ΚΑΟΔ που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το Μαρούσι που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, το Περιστέρι φιλοξενεί τον Ίκαρο, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Καβάλα και Ηλυσιακός- Πανιώνιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Βasket League ΟΠΑΠ:

Σάββατο 21/1

13.30 Βενετόκλειο Κολοσσός - Άρης

17:00 Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ

17:00 Περιστέρι - Ίκαρος

19:00 Μαρούσι - Ολυμπιακός (ΝΕΤ)

Κυριακή 22/1

17:00 ΠΑΟΚ - Καβάλα (ΕΤ3)

19:15 Ηλυσιακός - Πανιώνιος (ΝΕΤ)

Δείτε πως έχει η βαθμολογία στη Basket League ΟΠΑΠ (Α1) μετά από 14 αγωνιστικές.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ