STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Ερυθρόλευκο" κάστρο, πανηγυρισμοί και... 2-1

"Ερυθρόλευκο" κάστρο, πανηγυρισμοί και... 2-1
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός με όπλο το καυτό ΣΕΦ και την αποφασιστικότητα των παικτών του έκανε το 2-1 στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα όσα είδε...

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, επικράτησε με 84-72 του "τριφυλλιού" και πλέον χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά το 1997.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έβγαλαν ενέργεια από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρήκαν λύσεις από τη γραμμή των 6μ.75, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εκεί όπου φέτος μετρούν μόλις μία ήττα και εκείνη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το "Top-16" της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες, λοιπόν αξιοποιούν στο έπακρο την έδρα τους και παίζοντας με την ίδια αποφασιστικότητα στα εκτός έδρας θα προσπαθήσουν να στεφθούν πρωταθλητές στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (30/05).

Το Sport24.gr ήταν στο ΣΕΦ και σας παρουσιάζει όλα όσα δεν είδατε! Βίντεο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, τα τάιμ άουτ των δύο ομάδων, τις τσιρλίντερς, τον κόσμο, αλλά και την αποχώρηση των παικτών του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο κόσμος είχε αρχίσει από νωρίς να έρχεται στο ΣΕΦ για να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φτάσει στο 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στις 18:00, μία ώρα δηλαδή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης περισσότεροι από 6.000 οπαδοί βρισκόντουσαν στις κερκίδες του κλειστού.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο πρώτος που έκανε την εμφάνιση του στο παρκέ από πλευράς Ολυμπιακού, κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου. Οι δύο ομάδες βγήκαν για προθέρμανση γύρω στις 18:30, μισή ώρα πριν το τζάμπολ, με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παρακολουθούν τους παίκτες τους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση με τον Μάρκο Κέσελ να έχει δέκα πόντους σε λιγότερο από τρία λεπτά, με την έναρξη του αγώνα, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 29-18 για τους γηπεδούχους και το ημίχρονο στο 53-35, με τους "ερυθρόλευκους" να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.

Οι "Red Drops", οι οποίες καθόντουσαν στην μπασκέτα μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού φρόντισαν με την παρουσία τους να... αποφορτίζουν την ατμόσφαιρα στα τάιμ άουτ των δύο ομάδων...

Ο κόσμος γέμισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα, σπρώχνοντας τον Ολυμπιακό στο θετικό αποτέλεσμα και στο 2-1 στη σειρά των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν δεν κατάφερε να κάνει το "μπρέικ" απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 84-72 και αποχώρησε από το ΣΕΦ, στοχεύοντας στο 2-2 στο ΟΑΚΑ για να επιστρέψει και πάλι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, διεκδικώντας εκεί τη νίκη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ