STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ενσωματώνεται ο Χαντ στον ΚΑΟΔ

Ενσωματώνεται ο Χαντ στον ΚΑΟΔ

Στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/01) με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τζέρεμι Χαντ.

Ο ένας από τους δύο απόντες των τελευταίων ημερών για τον Γιώργο Καλαφατάκη ο Τζέρεμι Χαντ επέστρεψε από σήμερα στην διάθεση του προπονητή του ΚΑΟΔ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας της Δράμας ξεπέρασε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας τον καθαρισμό του στο γόνατό του όπως αποδείχθηκε χθες που έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χαντ το απόγευμα πρόκειται να δώσει κανονικά το παρών στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» στην διάθεση του Καλαφατάκη στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (04/01) με τον ΠΑΟΚ.

Κι όσο για τον έτερο απόντα τον Κώστα Χαραλαμπίδη από το απόγευμα ο 35χρονος διεθνής γκαρντ θα ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ θα μπορέσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς την Δευτέρα.

Κάτι που σημαίνει πως από την στιγμή που θα συμβεί και έχοντας ξεπεράσει την θλάση στον τετρακέφαλο που είχε υποστεί πριν από δύο εβδομάδες στο παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» θα κάνει την επανεμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η διπλή επιστροφή μέχρι την Δευτέρα για τους Χαντ και Χαραλαμπίδη στην διάθεση του Καλαφατάκη έβαλε τέλος στην όποια σκέψη είχε υπάρξει για απόκτηση Αμερικανού περιφερειακού.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ αξίζει να σημειωθεί ότι θέλοντας να δώσει μία ακόμη λύση στην διάθεση του «Καλάφα» είχε προχωρήσει σε επαφή με συγκεκριμένο Αμερικανό γκαρντ με φόντο τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τους ΠΑΟΚ και Μαρούσι.

Κι αυτό γιατί το δύο στα δύο επί ΠΑΟΚ και Αμαρουσίου σε διάστημα τεσσάρων ημερών στο ξεκίνημα του 2012 – στις 4 και 7 Ιανουαρίου - αποτελεί μονόδρομο για τον ΚΑΟΔ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στην μάχη της παραμονής.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ