STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Έκοψε την πίτα του ο Ίκαρος

Έκοψε την πίτα του ο Ίκαρος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ίκαρος καλλιθέας, με το γήπεδο να γεμίζει από κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο. Διαβάστε αναλυτικά (picts).

Σε εκδήλωση στο κλειστό της οδού Λάμπρου Κατσώνη ο Ίκαρος Καλλιθέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πολύ κόσμου, ο οποίος αποθέωση τα μέλη της "χρυσής" Εθνικής του 1987.

Ο κόουτς Κώστας Πολίτης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Νίκος Φιλίππου, ο Νίκος Λινάρδος και ο Μιχάλης Ρωμανίδης βραβεύτηκαν από τον Ίκαρο για την επιτυχία που άλλαξε τον ρου του Ελληνικού αθλητισμού.

" Είναι πολύ σημαντικό που μέχρι σήμερα μνημονεύεται ο άθλος του 1987 και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ικάρου για την μεγάλη τιμή που μας κάνουν", δήλωσε ο Κώστας Πολίτης και συμπλήρωσε. " Το μπάσκετ έφερε πολλά παιδιά στα γήπεδα και αυτό πρέπει να συνεχισθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν γήπεδα, γι’ αυτό κάνω έκκληση στον δήμαρχο Καλλιθέας να δημιουργήσει γήπεδα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να αθλούνται".

Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρώην ΓΓΑ Νίκος Έξαρχος, ενώ χαιρετισμό έστειλαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η PIZZA FΑΝ, το περιοδικό "All Star Basket", που θα δίνει δώρο 500 τεύχη κάθε μέλη στα παιδιά των τμημάτων υποδομής και τα ζαχαροπλαστεία "Τζιβελέκας" που είναι πάντα κοντά στον σύλλογο.

Έκοψε την πίτα του ο Ίκαρος
Έκοψε την πίτα του ο Ίκαρος

Ο Ίκαρος τίμησε έναν από τους κορυφαίους πολίστες όλων των εποχών τον Γιώργο Μαυρωτά, έναν από τους κορυφαίους βολειμπολίστες τον Μάριο Γκιούρδα και μια σπουδαία βολειμπολίστρια, όπως ήταν η Σοφία Ιορδανίδου.

Και οι τρεις στάθηκαν στην παρουσία τους δίπλα στα μέλη της "χρυσής" Εθνικής του 87. " Σωστά ο Ίκαρος τους ανέφερε ως ημίθεους, καθώς η επιτυχία τους έδωσε φτερά σε όλη την Ελλάδα και σε μένα ως αθλητή του πόλο", ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Μαυρωτάς και συμπλήρωσε. " Θέλω να ευχαριστήσω τον Ίκαρο για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει και του εύχομαι να συνεχίσει να έχει επιτυχίες".

Ο Μάριος Γκιούρδας από την πλευρά του δήλωσε: " Είναι ξεχωριστή τιμή που βρίσκομαι δίπλα σε αθλητές σαν τον Γιαννάκη και τον Φασούλα. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την εκπληκτική δουλειά που κάνει και εύχομαι να έχει πολλές επιτυχίες και στο δικό του άθλημα του βόλεϊ".

Η Σοφία Ιορδανίδου από την πλευρά της είπε. " Η Εθνική του 1987 μας χάρισε μια απίστευτη χαρά και μας παρακίνησε να ασχοληθούμε ακόμα πιο ζεστά με τον αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ίκαρο και να του ευχηθώ ότι καλύτερο σε όλα τα τμήματα του".

Έκοψε την πίτα του ο Ίκαρος
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ