STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Έκλεισαν το 2013 με νίκες Πανιώνιος, Άρης

Έκλεισαν το 2013 με νίκες Πανιώνιος, Άρης
INTIME SPORTS

Εύκολες νίκες για τους γηπεδούχους περιελάμβανε το πρώτο μισό της 11ης αγωνιστικής, με τους Πανιώνιο, Άρη, Ν.Κηφισιά και Τρίκαλα να επικρατούν των αντιπάλων τους. Πρόσωπα της ημέρας οι Αθηναίου και Μπατής

Μετά από διακοπή μίας εβδομάδας, οι ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ επέστρεψαν και πάλι στα παρκέ. Το πρώτο μισό της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/12) με τους γηπεδούχους να επικρατούν των αντιπάλων τους.

Τόσο ο Άρης και ο Πανιώνιος, όσο και τα Τρίκαλα με τη Νέα Κηφισιά επιβλήθηκαν, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το 2013.

Στο "Nick Galis Hall" ο Άρης στη μετά-Αγγέλου εποχή δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Ικάρου με το ευρύ 84-67. Πρόσωπο του αγώνα, ο Γιάννης Αθηναίου ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά τελειώνοντας το παιχνίδι με 28 πόντους που είναι και ατομικό ρεκόρ στην Basket League. Είχε 28 πόντους με 3/7 δίποντα, 6/7 τρίποντα και 4/7 βολές, μάζεψε 1 ριμπάουντ κι έδωσε 4 ασίστ σε λιγότερο από 35 λεπτά συμμετοχής.

Παρά τα 21 του λάθη, ο Πανιώνιος έφτασε πιο εύκολα στη νίκη απ' ότι δείχνει το τελικό 74-66 επί του Ρεθύμνου. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ξεπέρασαν τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, φτάνοντας τις 9 νίκες στο πρωτάθλημα. Σε μεγάλη βραδιά ο Μάριος Μπατής ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 5 ασίστ.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τα Τρίκαλα τα οποία επιβλήθηκαν με 70-59 του Πανελευσινιακού έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Φλεβαράκη έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση, καθώς προηγήθηκε με 67-50 στο τρίλεπτο πριν το τέλος του αγώνα.

Πολύ σημαντική νίκη και για τη Νέα Κηφισιά η οποία πλέον έφτασε τις 5 νίκες και ξέφυγε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 72-54 του Απόλλωνα Πατρών ο οποίος έμεινε στο 4-7 μαζί με τον Πανελευσινιακό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ