STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δύσκολη αποστολή για Ηλυσιακό

Δύσκολη αποστολή για Ηλυσιακό
INTIME SPORTS

Δύσκολη αποστολή χαρακτήρισε το ματς με τον Ρέθυμνο (11/02, 19:00, ΝΕΤ), ο κόουτς του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει σε ένα δύσκολο παιχνίδι το Ρέθυμνο στο κλειστό των Ιλισίων, με τον κόουτς της ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει ότι χρειάζεται τεράστια προσοχή.

"Το Ρέθυμνο είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και μόνο αυτό το γεγονός θα μπορούσε να καταδείξει τη δυσκολία της αποστολής μας", δήλωσε ο Φλεβαράκης και συμπλήρωσε:

" Είναι ομάδα που στηρίζεται στην ταχύτητα σκέψης και εκτέλεσης και στο καλό τρίποντο. Σε κάποια σημεία του αγώνα έχει πεντάδα που όλοι οι παίκτες μπορούν να σουτάρουν τρίποντο ακόμη και σε κατάσταση αιφνιδιασμού. Ο Κρίστμας έχει δείξει ότι είναι ηγέτης και μεγάλος σκόρερ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ράιτ.

Γενικά το Ρέθυμνο θεωρώ πως έχει από τους καλύτερους ξένους του πρωταθλήματος όμως σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία του έχουν παίξει και οι Έλληνες, όπως ο Καλλινικίδης, ο Δορκοφίκης, ο Κατσαρές και φυσικά ο Παπανικολάου, που μας σκότωσε στον πρώτο γύρο.

Για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην επιτρέψουμε στο Ρέθυμνο να επιβάλλει το ρυθμό του αλλά και να αντέξουμε στην πιεστική άμυνα τους, τόσο στο πικ εν ρολ όσο και στο λόου ποστ. Παράλληλα πρέπει να βρούμε και τρόπο να καλύψουμε τις απουσίες μας, καθώς σε μια ομάδα όπως η δική μας, κάθε γρανάζι είναι υπερπολύτιμο".

Χατζής: "Να συνεχίσουμε νικηφόρα"

Ο Νίκος Χατζής από την πλευρά των παικτών δήλωσε: " Προερχόμαστε από δύο σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου γύρου. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, ο κόουτς μας προετοίμασε σωστά και είμαι αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ