STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες"

Ιβάνοβιτς: "Εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε προβληματισμένος για την εμφάνιση των ''πράσινων'' στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με τον ΚΑΟΔ ενώ εξήγησε πως οι νέοι παίκτες εκμεταλλεύονται τον χρόνο συμμετοχής που παίρνουν στα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΚΑΟΔ και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (28/11) με την Μπάγερν, εκεί όπου οι ''πράσινοι'' θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν την πρόκριση στο TOP-16.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μάλιστα παραδέχτηκε πως οι ''πράσινοι'' του ΚΑΟΔ έδειξαν να αντιδρούν πιο σωστά από τους δικούς του παίκτες.

Ντούσκο Ιβάνοβιτς: ''Κερδίσαμε μια ομάδα πολύ σοβαρή. Δεν έπαιξαν όσο καλά παίζουν συνήθως, ωστόσο κατάφεραν να παίξουν καλά στη δεύτερη περίοδο στην άμυνα. Κάτι που τους βοήθησε. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ένταση, πήραμε τη διαφορά και το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Κάτι που με απασχολεί είναι πως κάποια στιγμή οι παίκτες του ΚΑΟΔ έδειξαν να αντιδρούν πιο σοβαρά από τους δικούς μας. Ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για την αγωνιστική συμπεριφορά και τη σοβαρότητά του και καλή συνέχεια. Οι νέοι παίκτες έχουν δουλέψει πολύ καλά στην προπόνηση και εκμεταλλεύονται τα λεπτά που παίρνουν στα παιχνίδια''.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: ''Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς. Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα. Το είδαμε σαν ένα τεστ πριν από το ματς με τη Μπάγερν. Στην αρχή δεν είχαμε συγκέντρωση, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και ανοίξαμε την διαφορά. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις του''.

Κώστας Μέξας: ''Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στο κόουτς και για την νίκη, αλλά και για την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ και έχει αρχές. Φαίνεται ότι ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή και γι αυτό υπάρχει συνεχόμενη βελτίωση. Για εμάς ήταν ένα τεστ χαρακτήρα και αντοχών. Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, αλλά στη συνέχεια φανήκαμε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου χάσαμε ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό. Τότε αντιδράσαμε πάρα πολύ άσχημα. Μας πειράζει που παρατήσαμε το ματς. Είμαστε ομάδα με αρκετά νέα παιδιά που είναι υποχρεωμένα να παλεύουν για 40 λεπτά. Μόνο έτσι μπορούν αυτά τα παιδιά να αλλάξουν επίπεδο. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Καλή συνέχεια για τον Παναθηναϊκό''.

Έρικ Άτκινς: ''Έπαιξαν καταπληκτικά εναντίον μας. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στο δεύτερο μέρος που άνοιξε και την διαφορά. Εξού και το αποτέλεσμα''.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ