STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αυλαία για την 2η αγωνιστική

Αυλαία για την 2η αγωνιστική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Stoiximan.gr Basket League συνεχίζεται σήμερα με 5 αναμετρήσεις. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊό Superfoods την Δευτέρα (17/10) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Αυτό όμως είναι το παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής, καθώς μέχρι τότε θα έχουν γίνει έξι παιχνίδια, με τα πρώτα πέντε να διεξάγονται σήμερα.

Σε Τρίκαλα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρέθυμνο θα χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού μπάσκετ σήμερα (15/10). Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται τον Άρη στο πρώτο (χρονικά) παιχνίδι της αγωνιστικής, με τους Κρητικούς να θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία έχουν να κερδίσουν τρια χρόνια. Ο Άρης θα παραταχθεί μάλιστα για πρώτη φορά με τον Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος πήρε την θέση του άτυχου της πρώτης αγωνιστικής, Βίκτορ Σανικίτζε.

Με νέο ξένο, τον Ραμάν Φάλκερ, θα υποδεχθεί η ΑΕΚ το Λαύριο DHI στο ΟΑΚΑ, κόντρα στο οποίο μετράει μόνο νίκες σε Stoiximan.gr Basket League και Α2, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία για τους “Κιτρινόμαυρους”. Και ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα αποσυρθεί στον ουρανό του γηπέδου η φανέλα με το Νο6 του σπουδαίου Γιώργου Τρόντζου.

Στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα, Τρίκαλα BC Aries υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, από τον οποίο δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας κατά την διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στην πρώτη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται μάλιστα να παραταχθούν με δυο νέα πρόσωπα σε σχέση με την πρεμιέρα, όπου ηττήθηκαν από την ΑΕΚ, αφού κατά την διάρκεια της εβδομάδας προχώρησαν στην απόκτηση των Άντονι Χίκι και Τσέντομιρ Βίτκοβατς.

Στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Paok Sports Arena τον Κολοσσό H Hotels, με τον τεχνικό της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο, να ελπίζει ότι η ομάδα του έχει ξεπεράσει το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα από την Δόξα Λευκάδας. Οι Ροδίτες από την πλευρά τους ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να σπάσουν την “κατάρα” που τους κυνηγάει κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν έχουν κερδίσει ποτέ εκτός έδρας σε 10 αναμετρήσεις!

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι των “νεοφώτιστων” με τον Προμηθέα Πάτρας αν υποδέχεται την Δόξα Λευκάδας. Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για τους δύο συλλόγους, οι οποίοι τίθενται αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα πλαίσια της Stoiximan.gr Basket League, αφού μέχρι τώρα “μάχονταν” μόνο στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Ως γνωστόν, η δεύτερη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα, όταν εκτός των δύο “αιωνίων” αντιμέτωποι θα τεθούν ακόμα και η Κύμη Seajets με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Σάββατο 15/10

Ρέθυμνο Cretan Kings – Άρης (Novasports 2/HD)

ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels (Novasports 4/HD)

ΑΕΚ – Λαύριο DHI (OTE SPORT 4/HD)

Προμηθέας Πάτρας – Δόξα Λευκάδας (Novasports 2/HD)

Τρίκαλα BC Aries – Απόλλων Π. Carna (Novasports 2/HD)

Δευτέρα 17/10

Κύμη Seajets – Κόροιβος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods (OTE Sport 4/HD)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ