STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ανεβαίνει Δράμα ο Καλαφατάκης

Ανεβαίνει Δράμα ο Καλαφατάκης
Καλαφατάκης INTIME SPORTS

Στην Δράμα θα βρίσκεται την Κυριακή (11/9) ο Γιώργος Καλαφατάκης για να πιάσει δουλειά στην ομάδα του ΚΑΟΔ

Το ταξίδι του «Καλάφα» δεν έχει να κάνει με σκοπό να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του αλλά την ολοκλήρωσή της.

Κι αυτό γιατί ο Χανιώτης τεχνικός θα αφήσει πίσω του την Αθήνα για να πετάξει για την Καβάλα και από εκεί οδικώς για την Δράμα για να εγκατασταθεί.

Αυτό σημαίνει ότι από αύριο θα συνεχιστεί ο σχεδιασμός του ρόστερ του ΚΑΟΔ σε απευθείας επαφές που θα έχει ο Καλαφατάκης με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ήδη πάντως από το μεσημέρι της Παρασκευής όταν και είχε επέλθει η προφορική συμφωνία είχανε υπάρξει οι πρώτες σκέψεις τόσο για παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ όπως και προς απόκτηση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο ΚΑΟΔ παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να κάνει ουκ ολίγες κινήσεις δεν τίθεται θέμα απόσυρσης από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Δράμας είναι να υποδεχθεί για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης τον Πανελλήνιο την επόμενη Κυριακή (18/09) στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις άμεσος συνεργάτης του Καλαφατάκη στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ θα είναι ο Κώστας Μέξας όπως και στην περσινή χρονιά στο πέρασμά του Χανιώτη τεχνικού από τον Ηρακλή.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ