STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναβολή μίας εβδομάδας

Αναβολή μίας εβδομάδας
INTIME SPORTS

Αναβολή μίας εβδομάδας υπήρξε στην εκδίκαση της ένστασης της ΚΑΕ Άρης μετά από αίτημα της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ που έγινε αποδεκτό από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ για αναβολή μίας εβδομάδας στην εκδίκαση της ένστασης της ΚΑΕ Άρης.

Μία ένσταση που είχε υποβάλλει η ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος του παιχνιδιού των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Με αυτήν η ΚΑΕ Άρης θεωρεί άδικη την ήττα της υποστηρίζοντας πως προήλθε από την λανθασμένη κρίση του διαιτητή. Και πιο συγκεκριμένα του Σπύρου Γκόντα να χρεώσει με τεχνική ποινή μόνο τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Η ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποδέχθηκε το αίτημα αναβολής για μία εβδομάδα της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ δεδομένου ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 5 Ιανουαρίου με το νέο ραντεβού να δίνεται για τις 5 Ιανουαρίου.

Στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης ευελπιστούν ότι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ θα αποδεχθεί ως αποδεικτικό στοιχείο υπεράσπισης της ένστασης το βίντεο του αγώνα για την απόφαση του Γκόντα να δώσει τεχνική ποινή μόνο στον Πάσαλιτς και όχι και στον πάγκο του ΚΑΟΔ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ