STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μόνο η ελευθέρας για Μονρό

Μόνο η ελευθέρας για Μονρό
Κρις Μονρό

Η αποστολή της ελευθέρας του Κρις Μονρό από την ουκρανική ομοσπονδία στην ελληνική απομένει για να αποκτήσει και δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του ΚΑΟΔ μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Τα τυπικά απομένουνε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κρις Μονρό από την διοίκηση του ΚΑΟΔ μετά και την σημερινή ανακοίνωση και πιο συγκεκριμένα η αποστολή της ελευθέρας του από την ουκρανική ομοσπονδία στην ελληνική.

Μία διαδικασία τυπική που πρόκειται να γίνει αύριο και δεν μπορούσε να γίνει σήμερα εξαιτίας της σχετικής αργίας που υπήρχε στην Ουκρανία όπου αγωνιζότανε μέχρι το τέλος του 2011 ο Αμερικανός γκαρντ και πιο συγκεκριμένα στην Μπουντιβέλνικ.

Ο Μονρό που βρίσκεται από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα και λίγο μετά την αλλαγή του έτους στην πόλη της Δράμας θέτοντας εαυτό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλαφατάκη.

Ο 30χρονος με ύψος 1.91μ. Αμερικανός γκαρντ έκανε την πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Από την στιγμή που αύριο έρθει στην ελληνική ομοσπονδία η ελευθέρας του Μονρό από την ουκρανική αυτόματα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της απόκτησής του για τον μήνα Ιανουαρίου με την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ και θα μπορέσει την Τετάρτη να κάνει το ντεμπούτο του.

Ένα ντεμπούτο που θα γίνει στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» κόντρα στον ΠΑΟΚ (04/01, 17:00) που είχε αποτελέσει προ διετίας, την περίοδο 2009-2010, την πρώτη του ελληνική ομάδα.

Κι όσο για την σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ για την απόκτηση του Μονρό αυτή ανέφερε: " Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Christofer Monroe".

Εκτός του Μονρό κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Καλαφατάκης αναμένεται να έχει και πάλι στην διάθεσή του και τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Τζέρεμι Χαντ που σήμερα αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος και πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ με 20 πόντους κατά μ.ό. είχε υποστεί θλάση στον τετρακέφαλό του στο παιχνίδι προ δύο εβδομάδων με την Καβάλα στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Κι όσο για τον δεύτερο ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας της Δράμας είχε προχωρήσει σε καθαρισμό του γονάτου αλλά από τα τέλη της εβδομάδας είχε αρχίσει να μπαίνει και πάλι ρυθμούς ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο "Καλάφας" θα έχει μεθαύριο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" όλους του παίκτες του στην διάθεσή του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ