STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλβέρτης: "Απ' όλους περιμένω το κάτι παραπάνω"

Αλβέρτης: "Απ' όλους περιμένω το κάτι παραπάνω"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού τουλάχιστον για τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, παραδέχτηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ΣΕΦ

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι η ομάδα του έχει δύο μέρες πλέον για να προετοιμαστεί για τον 4ο τελικό του ΣΕΦ και να ξαναφέρει πίσω στο ΟΑΚΑ την σειρά.

"Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα για 30 λεπτά. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Στο δ' δεκάλεπτο παίξαμε με ποιότητα. Τα παιχνίδια ξεκινάνε πολύ πριν το τζάμπολ, με την ατομική και την ομαδική προετοιμασία", σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Αυτό που θα κάνουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ και να φέρουμε τη σειρά ξανά στο ΟΑΚΑ. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ κακά ποσοστά και στους τρεις τελικούς έξω από τα 6.75μ. και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε ότι πρέπει: "Να νιώσουμε λίγο πιο ελεύθεροι. Στα τρία παιχνίδια έξω από τα 6.75μ. έχουμε πολύ κακά ποσοστά. Πρέπει να βάλουμε κάποια από τα συνηθισμένα σουτ που βάζουμε", ενώ συμπλήρωσε:

"Περιμένω από όλους κάτι παραπάνω. Και ειδικά από παιδιά που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Πράγματα που μπορούν, όχι κάτι εξεζητημένο.

Τόσα χρόνια σ' αυτή την πίεση ζούμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άπειρος παίκτης. Πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντεπεξέρχεσαι υπό αυτές τις συνθήκες".

Σε ερώτηση για την κακή ψυχολογία μετά την εντός έδρας ήττα και την ήττα με 25 πόντους στο ΣΕΦ σχολίασε: "Είναι θέμα δουλειάς του μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης. Οφείλεις να αντιδράσεις και να πας να παίξεις στο ΣΕΦ όσο πιο έτοιμος γίνεται".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός πήρε μία διαφορά 15 πόντων. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια στον 4ο τελικό και να παλέψουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ