STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Ο Χαντ κέρδισε το σεβασμό μου"

Αγγέλου: "Ο Χαντ κέρδισε το σεβασμό μου"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την αυτοθυσία του Χαντ που έπαιξε με διάστρεμμα, απένειμε τα εύσημα στον Μούρτο και σχολίασε πως ο Άρης ξεπέρασε την πίεση που είχε

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με το Περιστέρι (70-46).

Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε πως η νίκη για τον Άρη ήταν μονόδρομος και κάλεσε τους παίκτες του να μείνουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα του.

"Πρωταγωνιστές σ' αυτό το ματς είναι η ιατρική ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά. Αντιμετωπίσαμε απρόοπτους τραυματισμούς και χρειάστηκε αρκετή οργάνωση και μεγάλη υπομονή για να αντεπεξέλθουμε", τόνισε αρχικά για να συνεχίσει ο Βαγγέλης Αγγέλου:

"Παίζαμε απέναντι σε μία μαχητική ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που παίζει. Η νίκη ήταν μονόδρομος. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι γιατί αυτό το πρωτάθλημα έχει ένα καλό, ότι θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Εμείς τραβήξαμε αναπληρωματικούς οι οποίοι μας βοήθησαν στο ρυθμό του αγώνα. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την πίεση που είχαμε".

Η πρώτη δουλειά στο μπάσκετ και σε όλα τα ομαδικά σπορ είναι οι αρχές και να έχει ο καθένας το ρόλο του. Έχοντας αυτές τις απουσίες όταν μία ομάδα έχει ομαδικό πνεύμα και δουλεύει με συγκεκριμένο πλάνο, άλλοι παίκτες παίρνουν το ρόλο των απόντων. Ο Μούρτος πήρε του Μποχωρίδη, σε πίεση και οργάνωση. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να παίξει τόσο πολύ, αλλά με την απόδοσή του σου έλεγε "κράτησέ με στο παρκέ".

Ο Χαντ με έχει εκπλήξει. Όταν ο πρόεδρος είχε πει θα φέρω αυτόν τον παίκτη είχε επιβαρυμένο ιατρικό παρελθόν και του είχα πει "κάνεις λάθος". Ο Χαντ με τη συμπεριφορά του κέρδισε το σεβασμό μου. Μετά το ματς με τη Δράμα του είπα να συγκεντρωθεί και στο σουτ. Έχει αρχές και πίστη στην ομαδική δουλειά. Έπαιζε με διάστρεμμα και είπε "κόουτς μην ανησυχείς, θα παίξω". Ο επαγγελματισμός του με κάνει υπερήφανο και δικαιώνει τον πρόεδρο".

Όσον αφορά τους τραυματίες είπε: "Ο τραυματισμός του Πελεκάνου έγινε από απότομη κίνηση, υπέστη κάκωση. Είναι πονηροί τραυματισμοί αυτοί. Ήθελε να κάνει ένεση και να δοκιμάσει αλλά δεν τον άφησε ο γιατρός. Χάσαμε και τον Καραποστόλου και από αύριο κιόλας πρέπει να συνεφέρουμε τον Βεργίνη που ήταν δέκα μέρες εκτός και τον Χαρίση που ήταν έντεκα".

Για τον λίγο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο δήλωσε: "Αυτή η ομάδα έχει μεγάλο και βαρύ όνομα και ο σεβασμός κερδίζεται μέσα στο γήπεδο. Για μας αυτό το χειροκρότημα είναι μία κατάκτηση. Όμως είναι τόσο δύσκολο το πρωτάθλημα και τόσο μεγάλα τα προβλήματα, που πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Έχουμε σκαμπανεβάσματα και αγωνιζόμαστε με το χρόνο για να σταθεροποιήσουμε την ομάδα".

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μούρτος είπε: "Δουλέψαμε πολύ στις γιορτές και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα. Επιβάλλαμε το ρυθμό της έδρας και φτάσαμε στη νίκη. Τώρα περιμένουμε πίσω τους τραυματίες για να είμαστε πιο δυνατοί στο επόμενο ματς που έχουμε, στην Καβάλα".

Κουστένης: "Δεν τα καταφέραμε"

Ο Τζίμης Κουστένης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη και τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν για να είναι ανταγωνιστική μέσα στο Παλέ.

"Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ο Αρης επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο για δύο δεκάλεπτα και κάτι. 18 πόντους από αιφνιδιασμούς πήρε ο Αρης κι αυτό τα λέει όλα", σχολίασε ο προπονητής του Περιστερίου και συνέχισε:

"Παίζοντας στο Παλέ για να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν και να έχεις στάνταρ απόδοση που θα σου επιτρέπει να είσαι κοντά στο σκορ. Δεν τα καταφέραμε. Το ματς για μας ανήκει πλέον στο παρελθόν, από Δευτέρα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον αγώνα με το Ρέθυμνο στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου".

Τέλος, ο Χρήστος Λάκκας υποστήριξε: "Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι θα δίναμε πολύ δύσκολο ματς. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα και το πληρώσαμε. Πρέπει να δούμε το επόμενο ματς που είναι πολύ σημαντικό και να δουλέψουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ