STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Να είμαστε ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί"

Αγγέλου: "Να είμαστε ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί"

Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί και ποιοτικοί απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ μαζί με τον Απόλλωνα Πατρών και οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας, λέγοντας πώς οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί.

" Πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και κάθε ομάδα προσπαθεί εκτός από το να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να πλησιάσει τα αγωνιστικά της στάνταρτ, να βρίσκει κίνητρο και στόχο σε κάθε παιχνίδι", δήλωσε ο Αγγέλου και συμπλήρωσε:

" Έτσι κι εμείς, απέναντι στον Ίκαρο θα παλέψουμε σαν ομάδα για να κυνηγήσομε το αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή. Να είμαστε ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει".

Σαρικόπουλος: "Σημαντικό για εμάς"

Από την πλευρά των παικτών, ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε: " Το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από συνεχή θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ίδιο, όμως και εμείς. Προετοιμαστήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και στα 40 λεπτά του αγώνα, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ