STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές"

Αγγέλου: "Καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκαθάρισε ότι ο Άρης θα μπορούσε να έχει "καθαρίσει" νωρίτερα το παιχνίδι με την Καβάλα, ενώ ο Κορωνιός παραδέχτηκε τη δίκαιη νίκη των αντιπάλων

Ο Άρης και δύσκολα, επικράτησε με 85-77 της Καβάλας και ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, προκειμένου να πάρει το διπλό.

Ο προπονητής του Άρη, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Καβάλα για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του και την βοήθησε να φτάσει στη νίκη.

"Συγχαρητήρια στην Καβάλα, για την προσπάθεια που έκανε. Θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» πιο νωρίς το παιχνίδι και με μεγαλύτερη διαφορά", σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου και συμπλήρωσε:

"Είχαμε και το καθαρό μυαλό και τις σωστές επιλογές, για να πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη, μετά το σοκ του αγώνα στη Δράμα που είδατε όλοι τι έγινε. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Αρη, για την καθημερινή προσπάθεια που κάνει, αλλά και τον κόσμο που ήλθε σήμερα να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτήν την επιτυχία".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαρίσης υπογράμμισε: "Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς. Εμείς με τη βοήθεια του κόσμου, που τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και του αφιερώνουμε τη νίκη, τα καταφέραμε. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και την προσπάθεια που κάνει, για την παραμονή".

Κορωνιός: "Νίκησε δίκαια ο Άρης"

Στην αντίπερα όχθη, Άγγελος Κορωνιός υποστήριξε: "Ο Άρης ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Ολη την εβδομάδα προσπαθούσα να προσγειώσω τους παίκτες μου, γιατί ήξερα τι θα συμβεί σήμερα. Είχα δει το τι γίνεται στον Αρη, από την ημέρα που εμφανίστηκε ο Βαγγέλης στην ομάδα. Φαίνεται ωστόσο, πως δεν εισακούστηκα.

Χάσαμε ένα παιχνίδι, όχι όμως, τον... πόλεμο. Συνεχίζουμε. Αυτά τα έχω πει και μετά από νίκες. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα".

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο απάντησε: "Ναι, το ψάχνουμε. Δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να κάνουμε και άλλη μεταγραφή".

Τέλος, ο Δημήτρης Καλαμπάκας: "Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Δίκαια νίκησε ο Αρης. Συνεχίζουμε. Το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να παλέψουμε. Εχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ