STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, μέρος δεύτερο

BASKET LEAGUE / 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός "διασταυρώνουν τα ξίφη τους" σε μερικές ώρες (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στα πλαίσια του 2ου αγώνα της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League, με τους πράσινους να προηγούνται με 1-0. Πού θα "χτυπήσει" κάθε ομάδα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός μέρος... δεύτερο. Λίγες ημέρες μετά την δύσκολη νίκη των "πράσινων" στο Game 1 για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League, η σειρά επιστρέφει μεν στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ) αλλά με γηπεδούχο την ΑΕΚ πλέον που θέλει να φέρει την σειρά στα ίσα (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες κοντράρονται την φετινή σεζόν, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να έχει καταφέρει - έστω και δύσκολα - να αναδειχθεί νικήτρια και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις (δύο στην κανονική περίοδο και την τελευταία φορά πριν μερικές ημέρες). Η ΑΕΚ μοιάζει πάντα να φτάνει κοντά στο να γράψει ιστορία, αφού έχει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό από τον Απρίλιο του 2008, ωστόσο πάντα ο Παναθηναϊκός στο τέλος βρίσκει τον τρόπο να κερδίσει.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα παραταχθούν πλήρεις σε αυτό το παιχνίδι, όπου πλέον είναι δύσκολο να υπάρξουν εκπλήξεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να υπάρξουν κάποια τρικ από τους δύο προπονητές στην προσπάθειά τους να κερδίσουν έστω ένα ελαφρύ πλεονέκτημα.

Η γηπεδούχος ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να "χτυπήσει" τον Παναθηναϊκό κάτω από το καλάθι, "ταϊζοντας" συνεχώς τους Δημήτρη Μαυροειδή, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα προσπαθήσει να ανοίξει τον ρυθμό, ποντάροντας στα αθλητικά προσόντα των παικτών του, ξέροντας ότι στο ανοιχτό γήπεδο έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Αν λάβει υπόψιν κανείς τι έγινε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων, τότε αναμένεται να γίνει μάχη. Κάθε παιχνίδι βέβαια έχει την δική του ιστορία. Μένει να φανεί τώρα αν θα μπορέσει η ΑΕΚ να γράψει ιστορία, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη που ψάχνει καιρό, ή αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει το 2-0, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή του στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ