ΣΤΗΛΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Η σχέση της με γνωστό μπασκετμπολίστα και η ανήθικη πρόταση

Ιωάννα Τούνη: Η σχέση της με γνωστό μπασκετμπολίστα και η ανήθικη πρόταση

Η Ιωάννα Τούνη έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας μετά την γνωστοποίηση από μεριάς της για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από άνθρωπο που της παρουσιάστηκε ως μάνατζερ. Ποια είναι η σχέση της με γνωστό Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Η Ιωάννα Τούνη που έγινε γνωστή μέσα από το Style Rocks, έδωσε στη δημοσιότητα ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από άγνωστο. Η ίδια ανάρτησε το περιστατικό στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως γράφει, ένας άγνωστος άνδρας της συστήθηκε ως μάνατζερ και της έγραψε τα εξής: "Καλησπέρα. Δεν γνωριζόμαστε. Έτυχε να βρω νούμερο σου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι μάνατζερ και μένω Αθήνα. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε. Θα ήθελα κάποια συνεργασία μαζί σου. Επίσης… Θα σε ενδιέφεραν για απόψε γύρω στα €1400 καθαρά δικά σου", προτείνοντάς της και τόπο συνάντησης.

Η ίδια φανερά εκνευρισμένη, απάντησε: "Αντε και γ@μ$σ@@. Και τα 1400 σε κέρματα στο κ@λ@ σου. Καθαρά δικά σου!".

"Κορίτσια μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά-πυκνά τέτοια φτηνά μηνύματα… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις -να το ξανασκεφτει- γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου", έγραψε ακόμη η Ιωάννα, συμβουλεύοντας τις κοπέλες και τις γυναίκες που την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εξάλλου, αχώριστοι είναι τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου! Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο 28χρονος μπασκετμπολίστας είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί και απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε με τον αγαπημένο της σε νυχτερινό κέντρο και οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί.

MEDIA DAY ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Να σημειώσουμε ότι η Ιωάννα είναι μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης, ενώ ο Νώντας που έπαιζε στην ΑΕΚ και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Φάρο Λάρισας, φέτος συμμετείχε και στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει στην αθλητική του "στέγη" για την επόμενη σεζόν.

Να υπενθυμιστεί, δε, ότι ο Παπαντωνίου παλαιότερα διατηρούσε σχέση με την Έλλη Παπαγγελή, η οποία επίσης είχε βρεθεί για ένα διάστημα στο φως της δημοσιότητας.





View this post on Instagram

//

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on





View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ