Η κόρη του Μαραντόνα τα "χώνει" στον Ντάνι Άλβες

Η Ντάλμα Μαραντόνα εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση με φοβερές ατάκες προς τον Ντάνι Άλβες με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του Βραζιλιάνου για τον πατέρα της, Ντιέγκο. (φωτογραφία)

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Γιουβέντους, Ντάνι Άλβες, χαρακτήρισε ως κακό παράδειγμα τον Ντιέγκο Μαραντόνα, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα ήταν υπερήφανος εάν κατακτούσε Μουντιάλ με γκολ που επιτεύχθηκε με το χέρι.

Η κόρη του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντάλμα, βρήκε την κατάλληλη χρονική συγκυρία για να απαντήσει. Την ημέρα της γιορτής του πατέρα για το τρέχον έτος απάντησε στον Βραζιλιάνο μέσα σε... "πατρικό" κλίμα. Όπως τον παρότρυνε με μήνυμά της στα social media, "μίλα με μερικούς από τους Βραζιλιάνους συμπαίκτες σου και ρώτησέ τους ποιος είναι ο μπαμπάς μου" (κατά το αγαπημένο σύνθημα των Αργεντινών Brasil, decime que se siente tener en casa a tu papá όπου βέβαια ως papá - δηλαδή μπαμπάς των Βραζιλιάνων - αναφέρεται ο Μαραντόνα), ενώ άφησε αιχμές και για την ευφυΐα του.

"Κύριε Ντάνι Άλβες, απευθύνομαι σε εσένα με σκοπό να σου εξηγήσω λίγο ποιος είναι ο μπαμπάς μου. Νομίζω ότι έχω τη γνώση που εσύ δεν έχεις.

Είδα μια είδηση κι άκουσα να λες ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Μέσι με τον μπαμπά μου (θα μπορούσα να πω ότι συμφωνώ κι πάντα έλεγα ότι το να κάνεις αυτή τη σύγκριση είναι για αμαθείς) και ως Αργεντινή (στην καταγωγή) αγαπώ τον Μέσι και πάντα πανηγυρίζω τις επιτυχίες του.

Τώρα, εσύ ρωτάς πόσες Χρυσές Μπάλες έχει ο μπαμπάς μου και με λυπεί, καθώς την εποχή που έπαιζε μπάλα ο μπαμπάς μου νομίζω ότι δεν έδιναν αυτό το βραβείο σε παίκτες που δεν ήταν Ευρωπαίοι. Ίσως να μην το γνώριζες αυτό...

Έπειτα λες ότι εσένα δεν θα σε έκανε υπερήφανο να κατακτήσεις ένα Μουντιάλ με γκολ με το χέρι και εδώ, εάν μου επιτρέπεις, θα σε ρωτούσα εάν είχες τη δυνατότητα να δεις το άλλο γκολ που έβαλε ο μπαμπάς μου σε εκείνο το ματς;

Είπες ότι δεν θα έβαζες τον μπαμπά μου ως αθλητικό παράδειγμα για τους νέους κι εδώ θα σου πω ότι ακόμη και ο μπαμπάς μου θα ήταν σύμφωνος μαζί σου γιατί κουράστηκε να επαναλαμβάνει: ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

Κάνε μου μια χάρη και μίλα με μερικούς από τους Βραζιλιάνους συμπαίκτες σου και ρώτησέ τους ποιος είναι ο μπαμπάς μου, νομίζω ότι πολλοί εξ' αυτών θα μπορέσουν να στο εξηγήσουν τέλεια.

Τελειώνω λέγοντάς σου, κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι είναι περισσότερο υγιές και ακόμη περισσότερο ευφυές να διαλέξεις τη σιωπή όταν πραγματικά δεν ξέρεις για ποιον μιλάς,

Ντάλμα Μαραντόνα".

Photo credits: AP Photo/Daniel Luna

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ