ΣΤΗΛΕΣ

Η Δώρα Παντέλη με γόβα στιλέτο έτοιμη για τη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague

Η Δώρα Παντέλη με γόβα στιλέτο έτοιμη για τη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague

Λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στην EuroLeague, η Δώρα Παντέλη έδωσε μέσω instagram το σύνθημα για την έναρξη της "διαβολοβδομάδας". (PHOTO)

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για τις ομάδες της EuroLeague. Η δεύτερη "διαβολοβδομάδα" της σεζόν στη διοργάνωση είναι γεγονός και λίγες ώρες πριν την εκτός έδρας "μάχη" του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, η Δώρα Παντέλη ενημέρωσε μέσω instagram για το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Η παρουσιάστρια της NOVA, η οποία καλύπτει για το συνδρομητικό κανάλι όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήταν άκρως εντυπωσιακή, φορώντας γόβα στιλέτο, στη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο instagram.

Δύο αγωνιστικές, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, θα διεξαχθούν στην @euroleague, με τους @olympiacosbc και @paobcgr να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια.Στόχος τους είναι να πετύχουν από δύο νίκες, στην προσπάθειά τους να μπουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. ℹΑπόψε, στις 21:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ισόβαθμή του Μπάγερν Μονάχο. Ακολουθεί την Πέμπτη, στις 20:45, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται αύριο, στις 21:00, στο ΟΑΚΑ, τη Μπαρτσελόνα και την Παρασκευή, στις 21:30, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπασκόνια. #staytuned για αποκλειστικό ρεπορτάζ καθώς και για την ανάλυση όλων των αγώνων στην εκπομπή της #supereuroleague #novasports2hd #novateam #euroleague2018 #euroleague #europeanbasketball #ballislife #basketball #instasports #instabasketball #pitcureoftheday #sportscenter #sportsjournalism #sportsjournalist #tvshow #tvhost #olymbiacosbc #paobc #panathinaikos #olympiakos

A post shared by Dora Panteli (@dora_panteli_) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ