SPORTS & GOSSIP

Η 40χρονη Σέρβα τραγουδίστρια διαψεύδει το δημοσίευμα για Βράνιες

Η 40χρονη Σέρβα τραγουδίστρια διαψεύδει το δημοσίευμα για Βράνιες

Με ανάρτηση της η Γέλενα Καρλέουσα διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τον Βράνιες. Ποια είναι η καυτή Σέρβα τραγουδίστρια. (Photos + Videos)

Το δημοσίευμα της "Blic" το οποίο εμπλέκει τον Όγκνιεν Βράνιες σε ερωτικό τρίγωνο έφερε την άμεση αντίδραση των εμπλεκόμενων πλευρών. Πρώτη και καλύτερη η πέτρα του σκανδάλου με την Γέλενα Καρλέουσα να προχωρά σε διάψευση.

Η Σέρβα τραγουδίστρια με ανάρτηση της στο instagram έσπευσε να υποστηρίξει πως όλα όσα αναφέρονται για εκείνη και τον Βόσνιο.

"Με το γάμο μου τα πάντα είναι εντάξει. Μην ανησυχείτε. Φτωχοί άνθρωποι, κακές προθέσεις. Όλα αυτά επιστρέφουν σαν μπούμερανγκ. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που γράφεται κάτι τέτοιο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους" έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της. Η 40χρονη τραγουδίστρια και ο Ντούσκο Τόσιτς δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τα μίντια.

Ειδικά, η Σέρβα τραγουδίστρια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα της πατρίδας της. Με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή είναι μαζί από το 2007, όμως τόσο πριν, όσο και μετά τη γνωριμία τους η Καρλέουσα δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά προκλητικά βίντεο, ενώ η 40χρονη τραγουδίστρια συνηθίζει να πραγματοποιεί αρκετά προχωρημένες εμφανίσεις.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις, αλλά και μερικές εμφανίσεις της σε live της και θα καταλάβετε...



View this post on Instagram

#hmoschino

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on







View this post on Instagram

Walk

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on



TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ