VIRAL

Πες μας εσύ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Heineken The MVPs

Πες μας εσύ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Heineken The MVPs

Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και θέλουμε – στο κλίμα των ημερών – να πάρεις κι εσύ θέση στο ποια ομάδα θα επικρατήσει.

Το Σάββατο 01 Ιουνίου είναι ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League για τον οποίο δηλώνουμε φυσικά πανέτοιμοι και πανευτυχείς. Έχουμε ήδη γεμίσει το ψυγείο με Heineken, έχουμε φτιάξει το guestlist της παρέας με την οποία θα δει ο καθένας μας τον τελικό από τον καναπέ του, έχουμε ήδη αποφασίσει τα σνακ που θα υπάρχουν απλωμένα στο τραπέζι. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ.

Δυο μέρες νωρίτερα όμως, στις 30 Μαίου γίνεται άλλος ένας μεγάλος τελικός. Αυτός του δικού μας παιχνιδιού που ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες και ήδη αριθμεί πολλούς φανατικούς. Θέμης Καίσαρης και Ελένη Βουλγαράκη κέρδισαν τον κόσμο με τις ικανότητές τους στην παντομίμα. Την ίδια ώρα, Λίλα Κουντουριώτη και Βάλια Χατζηθεοδώρου διέλυσαν τα στερεότυπα και οδήγησαν μία αμιγώς γυναικεία ομάδα στον τελικό. Πόσο σχετικοί είναι οι 4 μονομάχοι με το UEFA Champions League; Για τον Θέμη και τη Λίλα, βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά. Η Ελένη και η Βάλια επιβεβαιώνουν απλά το σύνθημά μας: “Δεν χρειάζεται να είσαι φαν για να απολαύσεις το UEFA Champions League”. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ για να παίξεις στο παιχνίδι μας.

Εμείς, σήμερα είπαμε να μας δώσεις τα δικά σου προγνωστικά. Να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιο από τα δύο ζευγάρια θα πάρει τον τίτλο του νικητή την Πέμπτη που έρχεται. Πες μας λοιπόν, ποιοι πιστεύεις θα κερδίσουν στον μεγάλο τελικό του “Heineken The MVPs”;

Αν δυσκολεύτηκες με την επιλογή, λέμε να σου θυμίσουμε τι έχει γίνει στους δυο ημιτελικούς.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Θέμης και η Ελένη έκαμψαν την αντίσταση του Μύρωνα Στρατή και του Ηλία Αναστασιάδη. Αν και προηγήθηκαν στο σκορ, οι δύο φίλοι από τα παλιά δεν κατάφεραν να βάλουν κάτω τον φωτεινό ποδοσφαιρικό παντογνώστη Θέμη Καίσαρη και την ευχάριστη έκπληξη Ελένη Βουλγαράκη η οποία πέρα από τις μουσικές της γνώσεις, έδειξε να το ξέρει το τόπι στην παντομίμα. Δες το βίντεο του πρώτου ημιτελικού:

Στο δεύτερο ημιτελικό είχαμε το πλέον απρόσμενο αποτέλεσμα. Η Λίλα και η Βάλια επικράτησαν στα κατά κράτος του Γιώργου Λέντζα και της Δήμητρας Τσιγγενέ ανατρέποντας τόσο τα δικά μας προγνωστικά όσο και εκείνα του Θέμη και της Ελένης στις δηλώσεις τους στον πρώτο ημιτελικό. Τα δύο κορίτσια έδειξαν ότι είναι ικανότατες στην παντομίμα με τη Βάλια να σημειώνει κάποια εντυπωσιακά “γκολ” στο παιχνίδι, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στην εξέδρα των followers της. Δες το βίντεο του δεύτερου ημιτελικού:

Ο μεγάλος τελικός έρχεται, είναι κοντά. Πάρτε μια Heineken στο χέρι. Ανοιχτή, όχι κλειστή. Πιείτε μια γουλιά και ετοιμαστείτε μαζί μας για να μάθετε τον νικητή του “Heineken The MVPs”.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ