VIRAL

Φέρε τη λάμψη του NBA στην καθημερινότητά σου με ένα backpack 'Milwaukee Bucks'

Φέρε τη λάμψη του NBA στην καθημερινότητά σου με ένα backpack 'Milwaukee Bucks'

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Sport24.gr και του Back Me Up και διεκδίκησε ένα backpack "Milwaukee Bucks".

Τον Φεβρουάριο του 2013, ένα παιδί από τα Σεπόλια δήλωνε πως θέλει να γίνει παίκτης του NBA. Αυτό το παιδί από τα Σεπόλια ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Έξι χρόνια μετά, ο Greek Freak έχει καταφέρει όχι μόνο να γίνει NBAer, αλλά να αναδειχθεί και MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρεμένη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε προσωπικό επίπεδο γι' αυτό που αναφέραμε ήδη, επειδή κατέκτησε το βραβείο του MVP της κανονικής διάρκειας του NBA. Όμως τα κατάφερε εξίσου καλά και σε συλλογικό επίπεδο, αφού η ομάδα του, οι Milwaukee Bucks, με ηγέτη τον Greek Freak, ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (60-22), ενώ έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, όπου και αποκλείστηκαν με 4-2 νίκες από τους μετέπειτα πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς. Not bad.

Αν, λοιπόν, είσαι φαν των Bucks, έχουμε το τέλειο δώρο για σένα. Ακόμη κι αν δεν είσαι, δηλαδή, αυτό το backpack θα το "ερωτευτείς" με την πρώτη ματιά. Το Sport24.gr σε συνεργασία με το brand Back Me Up που διαθέτει μια ολόκληρη συλλογή από NBA Backpacks, δίνουν την ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες να διεκδικήσουν από ένα σακίδιο πλάτης "Milwaukee Bucks".

Το συγκεκριμένο backpack, όπως και όλα τα σχέδια από τη συλλογή NBA Backpacks ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αντοχή, την εργονομία και φυσικά το design τους. Διαθέτουν ανατομική πλάτη, ενισχυμένους ιμάντες πλάτης, ενισχυμένη λαβή χειρός, πλαϊνή θήκη για παγούρη και επένδυση με φόδρα.

Tα Backpack ΝΒΑ είναι η καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης στον κόσμο. Εκπληκτικά σχέδια, με τις κορυφαίες ομάδες. Εκτός από τα Milwaukee Bucks backpacks, στη συλλογή μπορείς να βρεις αντίστοιχα σχέδια για τους Golden State Warriors, τους Lakers αλλά και τους Chicago Bulls.

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας για ένα από τα τέσσερα Milwaukee Bucks backpacks, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. O διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 26/08 μέχρι την 01/09 και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Καλή επιτυχία!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ