ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το μυστήριο λύθηκε: Ο Τομ Ντέιλι έπλεκε ρούχα για σκύλους

Ο Τομ Ντέιλι με το χάλκινο μετάλλιο στις καταδύσεις από πλατφόρμα 10μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, Τόκιο | Σάββατο 7 Αυγούστου 2021
Ο Τομ Ντέιλι με το χάλκινο μετάλλιο στις καταδύσεις από πλατφόρμα 10μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, Τόκιο | Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 © 2021 DMITRI LOVETSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Τομ Ντέιλι ετοίμασε ορισμένες καταπληκτικές πλεκτές δημιουργίες για... σκυλιά όσο βρισκόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου κατέκτησε το 4ο μετάλλιο της καριέρας του.

Ο Τομ Ντέιλι έκλεψε την παράσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες πριν καν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στις καταδύσεις από πλατφόρμα 10μ., το 4ο ολυμπιακό της καριέρας του.

Ο Άγγλος πρωταθλητής εμφανιζόταν συχνά στις κερκίδες να... πλέκει, όσο παρακολουθούσε προπονήσεις ή προσπάθειες αντιπάλων του.

Η λύση του μυστηρίου ήρθε από τον ίδιο τον Ντέιλι, ο οποίος αποκάλυψε τι έπλεκε όλο αυτό το διάστημα. "Έκανα για τους φίλους μου μερικά πλεκτά. Έκανα κι άλλο στην πισίνα χθες", είχε γράψει προ ημερών.

Η εικόνα μοιάζει περίεργη, όμως εδώ και χρόνια ο Ντέιλι έχει εξηγήσει ότι το πλέξιμο αποτελεί χόμπι του και μάλιστα διαθέτει λογαριασμό στο instagram όπου παρουσιάζει τις νέες δημιουργίες του.

Το madewithlovebytomdaley ακολουθείται από 1.300.000 λογαριασμούς και με αφορμή τα... πεπραγμένα του ιδιοκτήτη του εκτοξεύθηκε σε επισκεψιμότητα στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ VIRAL ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ