ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στο Λονδίνο το ντουέτο

Στο Λονδίνο το ντουέτο

ΟΙ Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που διεξήχθη στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το ελληνικό ντουέτο διατήρησε την 6ηθέση που κατείχε από το τεχνικό πρόγραμμα της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια του ελεύθερου προγράμματος.

Η Ελλάδα κατετάγη 6ημε 89.650 βαθμούς, πίσω από τη Ρωσία, την Ισπανία και την Ουκρανία, που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Η Δέσποινα Σολωμού δήλωσε: " Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Είμαστε ενθουσιασμένες από το αποτέλεσμα και την βαθμολογία. Νιώθουμε απίστευτη ικανοποίηση, αφού δικαιώθηκαν οι προσπάθειες τόσων ετών".

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ναταλία Τσερνέσκα τόνισε: " Αποτελεί ικανοποίηση, όχι μόνο για τη θέση, αλλά και για την βαθμολογία. Οι 89.650 βαθμοί που συγκεντρώσαμε, είναι μια μεγάλη επιτυχία και ένα σημαντικό επίτευγμα για την συγχρονισμένη κολύμβηση της Ελλάδας".

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, είπε: " Η κατάκτηση της 6ηςθέσης είναι μια πολύ σπουδαία επιτυχία, αφού ταυτοχρόνως καταφέραμε και αφήσαμε πίσω μας παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας. Συγχαρητήρια σε αυτές και σε όλη την ομάδα της συγχρονισμένης".

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ